Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyre több barátnőmnek lesz...

Egyre több barátnőmnek lesz gyereke én meg teljesen rosszul vagyok ettől. Mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, 1 éve dolgozom, 1 éve jöttem ki az egyetemről, tojáshéj még a fenekemen. Nincs állandó párkapcsolatom de sosem vagyok egyedül (szeretnék - szerelmes típus vagyok, mindig hosszú kapcsolataim voltak). Az előző barátom 4 év után átvert, ennek már 3 éve.

Egyik barátnőmnek most született gyereke, egy másik már akar. A közös találkozóra hozza a babát és csak erről van szó, én meg nagyon rosszul érzem magam mert emlékeztet erre, hogy biztos baj van velem. Nem szeretem a gyerekeket, nem tudom, hogy lesz-e valaha, de már 10 éves korom óta ezt gondolom legalább. Mivel ennyire rosszul érzem magam a találkozók után, gondolom az lesz a vége, hogy inkább a szingli vagy párkapcsolatos barátnőimmel fogok lógni, ezeket pedig nem tudatosan de lehet picit leépülnek, amit nem szeretnék mert butaság lenne.

Rettegek, hogy egyre több barátnőmnek lesz gyereke én meg a végén teljesen "egyedül maradok". Totálisan depressziós leszek attól ha megtudom, hogy na egy másik barátnőmnek is lesz gyereke, mert tudom, hogy minden megváltozik és én eközben továbbra sem akarok, nehezen tudom elfogadni, hogy ők már "felnőttek".

Mennyire normális ez a félelmem? Két órája mentek el tőlem, de még mindig szorongok (hoztál a gyereket is)

2018. jan. 25. 21:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%
Persze, az általád emlitett számokkal valóban kilátástalan lehet az élet.. :( Igazán szívemből sajnálom azokat az embereket, akiket tényleg csak az anyagiak tartanak vissza a gyerekvállalástól. Borzasztó lehet. Kérdező azért 27 évesen még ne temesd magad! Még minden összejöhet.
2018. jan. 26. 10:26
 32/37 anonim ***** válasza:
32%

Na szóval, itt mindenki egyetetemet végzett, jól kereső sziper-szuperanya. Te későn érő, önző, pszichésen sérült, rossz barátnő, rossz ember, hozzájuk gyerMekesekhez képest kevesebb vagy.

Érted már, miért vagy rosszul a babócás barátnődtől?! Mert ugyanezt a felsőbbrendűséget sugallja neked, mint ezek a csodanők, akik szerint kevesebbet érsz náluk, ha nem végzed el a gyerekszülés isteni csodáját, amire csak istennők képesek...

2018. jan. 26. 10:30
 33/37 anonim ***** válasza:
28%
32es neked mi bajod van?
2018. jan. 26. 10:30
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
Valószínűleg neki nem jött be egyik sem.
2018. jan. 26. 11:02
 35/37 anonim ***** válasza:
22%
32, ez nem nagy dolog, én is és barátnőim is diplomás, jó helyen dolgozó anyukak vagyunk, jó egzisztenciával. Ehhez nem kell istennőnek lenni, nekem ez az alap. Aki ezt 'isteni' dolognak tartja, annak valami nagyon-nagyon alacsony a mércéje.
2018. jan. 26. 11:05
 36/37 anonim ***** válasza:
26%
Az alap képzés végén nem jutot eszedbe minél tovább huzodd az iskolás éveket anál késöbb kezdesz bele a nagybetüs életbe ,ez a hátránya ha valaki nem akar felnőni kilépni az életbe esetleg ,a barátai elvégeztek egy egyetemet már dolgoznak ,és most családot alapitanak mig te most kezdesz dolgozni ,párt keresni stb.nem késtél el még semmiröl .
2018. jan. 26. 20:39
 37/37 p.szabina1223 ***** válasza:
Semmit ne csinálj, ezt dobta a gép. Vagy megváltozol az évek múltán és később lesz gyereked, vagy nem. Szerintem még nem vagy érett az anyaságra.
2018. jan. 30. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!