Minél intelligensebb és iskolázottabb valaki, annál később vállal gyereket?
*hogy ennyire lehúztak, annak ellenére, hogy nem a semmire szültem.
Bocs, lemaradt a vége.
Nem szoktátok még meg, hogy itt mindig ez megy? Ha nem azt a választ adod, amit a kérdező (és az első néhány válaszoló) elvár, akkor a szemükben te egy nemkívánatos elem vagy, mert rontod az összképet :D Látod, engem is lepontoztak, mert fiatalon szültem (és "iskolázatlanul"), aztán idősebben és iskolázottabban is :D Épp ezért írtam, hogy a statisztika csalóka is lehet, nem biztos, hogy jó következtetéseket vonunk le belőle, hiszen mindig csak egy adott pillanatban felvett mintát mutat (legalább is ez a típus), azt nem, hogy a megkérdezettekkel a későbbiekben mi történik. Például, hogy gyerekvállalás után igen sokan vannak, akik (tovább) tanulnak, akár magasabb végzettséget szereznek, vagy újabb szakképesítést.
De a lepontozás mellett megszoktam azt is, hogy én ehhez biztos hülye vagyok, demográfiai és szociológiai kérdésekben mindenki szakértő, mert mindenki találkozik emberekkel, ezért mindenki tökéletesen képben van vele, hogy milyen folyamatok zajlanak össztársadalmi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!