Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minél intelligensebb és...

Minél intelligensebb és iskolázottabb valaki, annál később vállal gyereket?

Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Ja, itt most az volt a cél, hogy megállapítsuk, hogy mindenki, aki 30-35 alatt szült, az felelőtlen, iskolázatlan és buta? Csak mert mindenki, aki ellenpéldát írt, le van pontozva, aki meg egyetértett, az fel. Kellett az önigazolás?
2018. jan. 26. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
#11 Nyilván 30 alatt is lehet, ha megvan a biztos anyagi háttér. Legalábbis én biztos nem vállanék úgy gyereket, hogy nem diplomáztam le, és hogy nem dolgoztam utána legalább 1-2 évet. És a páromról ugyanez legyen elmondható.
2018. jan. 26. 10:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se vállaltam úgy, de nem voltam még 30, amikorra megvoltak ezek. Mégis le vagyok pontozva. Nem azért mert nnyira izgat a pontozgatás, csak szemet szúrt, hogy ennyire.
2018. jan. 26. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:

*hogy ennyire lehúztak, annak ellenére, hogy nem a semmire szültem.

Bocs, lemaradt a vége.

2018. jan. 26. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
#13 Pedig te írtad a legjobb választ. Ilyen egy felelősségtudó szülő.
2018. jan. 26. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem szoktátok még meg, hogy itt mindig ez megy? Ha nem azt a választ adod, amit a kérdező (és az első néhány válaszoló) elvár, akkor a szemükben te egy nemkívánatos elem vagy, mert rontod az összképet :D Látod, engem is lepontoztak, mert fiatalon szültem (és "iskolázatlanul"), aztán idősebben és iskolázottabban is :D Épp ezért írtam, hogy a statisztika csalóka is lehet, nem biztos, hogy jó következtetéseket vonunk le belőle, hiszen mindig csak egy adott pillanatban felvett mintát mutat (legalább is ez a típus), azt nem, hogy a megkérdezettekkel a későbbiekben mi történik. Például, hogy gyerekvállalás után igen sokan vannak, akik (tovább) tanulnak, akár magasabb végzettséget szereznek, vagy újabb szakképesítést.

De a lepontozás mellett megszoktam azt is, hogy én ehhez biztos hülye vagyok, demográfiai és szociológiai kérdésekben mindenki szakértő, mert mindenki találkozik emberekkel, ezért mindenki tökéletesen képben van vele, hogy milyen folyamatok zajlanak össztársadalmi szinten.

2018. jan. 26. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
16: ráadásul az egy dolog, hogy közbeb szereztél diplomát stb, de még így is 30 alatt voltál a másodiknál is. Botrány :D
2018. jan. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!