Mit gondoltok a Máribel névről?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 22:45
11/18 anonim válasza:
Remélem csak vicc! Nem tudom egyébként, hogy juthat bárkinek is eszébe ilyen nevet válaszani.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon romás...
Off:
A #10 által linkelt cikk az első a másfél évünk alatt, ahol szembejöttt a lányom neve :D (Tamina)
14/18 anonim válasza:
Megnéztem a cikk listáját, érdekes hogy mi alapján fogadják el vagy utasítják vissza a neveket....olyanokat nem fogadtak el, hogy Zolla vagy Mília, holott ezek kifejezetten szép hangzásúak....ennél sokkal kifejezetten ótvarabbakat meg elfogadtak. Az aktuális ügyintéző kényétől-kedvétől függ vajon?
15/18 anonim válasza:
#14, a "mília" az egy bőrbetegség neve :D ezt leszámítva tényleg szép név :D
16/18 anonim válasza:
Jaja. Ennél sokkal rosszabb neveket fogadnak el. G9londolom ez is attól függ hogy mennyit perkálsz az illetekesnek. Mindig a pénz beszél ebbe az országba. Vagy 90%-ba biztks hogy a pénz beszél.
17/18 anonim válasza:
15, hát figyu, angol nyelvterületen elfogadott a Dick, ami pedig náluk pöc.söt jelent.....ezek után a Mília kispályás :)
18/18 p.szabina1223 válasza:
Szappanoperás, C kategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!