Mit gondoltok az alabbi nevekrol? Milyen ember jut eszetekbe rola?
Az alabbi formaban es irasmoddal erdekel, mashogy nem (szoval legyszi ne irjatok, hogy ,,igy nem, de ugy igen, hogy...”), szoval az alabbi modon irt nevekrol mit gondoltok?
Nola
Lina
Antea
Davina
Éda
Era
Miléna
Klea
Kora
Nina
Rea
Via
Zora
A vezeteknev Haumann.
Ebből ami tetszik: Éda (vagy inkább Édua).
Lina jó, de ez inkább becenév, becenevet pedig soha nem adnék.
A többi borzalmas. Ráadásul N-nel kezdődő vezetéknevet nem adnék a halmozódás miatt. Pl. Haumann Nóra.
Nekem a Davina tetszik, igazán különleges, elegáns.
Az Éda is tetszik, de olyan sután van befejezve azzal a Da val a végén. Még annál is rövidebbnek tűnik, mint amilyen.
A Lina, Era, Klea, Nina nagyon olcsónak és közönségesnek hatnak, az Era mellé erőszakos természetet képzelek.
A Nola szerintem inkább férfinév, vagy annak kellene lennie.
Az Antea úgy hangzik, mint valami scifi vagy fabtasy kitalált világ neve.
A Miléna giccses és erőtlen. Nem szeretem az ilyen simulékony, lágy neveket.
A Korát azért nem adnám többek között, mert zavaró lehet beszélgetésnél, ha a korát kérdezik..
A Rea és a Via nehezen ejthető a vezetéknévvel, pedig a Rea nem rossz név, a Zorát viszont szeretem, de nem az igazi a vezetéknévvel.
Én a Davinát adnám, és kicsit nyújtva ejteném azt az í betűt benne.
Akár luxusmárka is lehetne, annyira egyedien különleges a hangzása.
Sorrendben:Davina, Éda, Zora
Tetszik: Nina, Lina kedves, bájos nőnek/kislánynak tudom elképzelni
Vállalható, de nem tetszik: Éda, Zora Ezekről a nevekről komoly, megfontolt egyéniség jut az eszembe.
A többit elképzelhetetlennek tartom egy embernek.
Az általad felsoroltakból csak a Ninát adnám, de Antóniaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!