Mit gondoltok az alabbi nevekrol? Milyen ember jut eszetekbe rola?
Az alabbi formaban es irasmoddal erdekel, mashogy nem (szoval legyszi ne irjatok, hogy ,,igy nem, de ugy igen, hogy...”), szoval az alabbi modon irt nevekrol mit gondoltok?
Nola
Lina
Antea
Davina
Éda
Era
Miléna
Klea
Kora
Nina
Rea
Via
Zora
A vezeteknev Haumann.
A legtobb becenev.... en egyiket se adnam,de ami meg elfogadhato: Antea,Davina
Ami nem olyan rossz: Zora,Klea,Era,Milena,Rea,Kora
Ami borzalmas: Nola, Lina,Eda, Nina,Via
Koszonom a valaszokat. Mikor anyukam az en nevemet adta, modernnek szamitott, aztan tucatnev lett, es atlagos nevkent van ma mar a koztudatban, szoval ez nekem furcsa erv.
Vannak a listankon ezeknel atlagosabb nevek is: Viktoria, Olivia, Eliza, en most ezekre a fentiekre voltam kivancsi. A Nina nagyon tetszik, de a betuhalmozas miatt sem szerencses valoban. A Nola nagyon tetszik, de tenyleg nem feltetlenul lehet tudni, hogy fiu-e vagy lany. Bar a Hedvig nev is ilyen, megis adjak:)
Oké: Alina, Marina, Rita, Zita, Anina, Janina, Larina, Hermina, Auróra, Inez, Karina.
Ezek se túl hétköznapi nevek, de mégsincs becenév hangzásuk, szerintem, és ezeknek a nagy többségét becézheted akár Linának, Ninának,Riána vagy aminek szeretnéd. Bár én hagyományosabb név párti vagyok, de ezektől még nem kapnám fel a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!