Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alabbi...

Mit gondoltok az alabbi nevekrol? Milyen ember jut eszetekbe rola?

Figyelt kérdés

Az alabbi formaban es irasmoddal erdekel, mashogy nem (szoval legyszi ne irjatok, hogy ,,igy nem, de ugy igen, hogy...”), szoval az alabbi modon irt nevekrol mit gondoltok?

Nola

Lina

Antea

Davina

Éda

Era

Miléna

Klea

Kora

Nina

Rea

Via

Zora

A vezeteknev Haumann.

2017. nov. 25. 18:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%

A legtobb becenev.... en egyiket se adnam,de ami meg elfogadhato: Antea,Davina

Ami nem olyan rossz: Zora,Klea,Era,Milena,Rea,Kora

Ami borzalmas: Nola, Lina,Eda, Nina,Via

2017. nov. 25. 21:51
 12/27 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Mikor anyukam az en nevemet adta, modernnek szamitott, aztan tucatnev lett, es atlagos nevkent van ma mar a koztudatban, szoval ez nekem furcsa erv.

Vannak a listankon ezeknel atlagosabb nevek is: Viktoria, Olivia, Eliza, en most ezekre a fentiekre voltam kivancsi. A Nina nagyon tetszik, de a betuhalmozas miatt sem szerencses valoban. A Nola nagyon tetszik, de tenyleg nem feltetlenul lehet tudni, hogy fiu-e vagy lany. Bar a Hedvig nev is ilyen, megis adjak:)

2017. nov. 25. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:
Ezek közül a Lina tetszik a legjobban és a vezetéknévhez is az passzol leginkább.
2017. nov. 26. 00:00
 14/27 anonim ***** válasza:
Miléna szép is, és a vezetéknévhez is megy szerintem :)
2017. nov. 26. 11:07
 15/27 anonim ***** válasza:
Az hogy ezek a nevek a "szegény gyerek" kategóriák. Miért akartok kiszúrni vele? Vannak normális nevek is.
2017. nov. 26. 18:22
 16/27 A kérdező kommentje:
Mint peldaul?:D
2017. nov. 26. 20:54
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát az összes többi, ami nem az itt felsorolt kisállat vagy becenév. Vannak olyan nevek amit nem kell szégyenkezve kimondani. Most komolyan..xy Klea, Rea, Nina vagy Kora? Én sírvafakadnék ha ilyen neveket adnának. Az egyetlen vállalható az Lina, de felnőttként még az se állja meg a helyét.
2017. nov. 26. 20:57
 18/27 A kérdező kommentje:
Konkret peldat is mondanal, legyszi? A nevadas eleg szubjektiv dolog.
2017. nov. 26. 22:16
 19/27 anonim ***** válasza:

Oké: Alina, Marina, Rita, Zita, Anina, Janina, Larina, Hermina, Auróra, Inez, Karina.

Ezek se túl hétköznapi nevek, de mégsincs becenév hangzásuk, szerintem, és ezeknek a nagy többségét becézheted akár Linának, Ninának,Riána vagy aminek szeretnéd. Bár én hagyományosabb név párti vagyok, de ezektől még nem kapnám fel a fejem.

2017. nov. 27. 06:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Ezekbol nekem egyik sem tetszik🙄
2017. nov. 27. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!