Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alabbi...

Mit gondoltok az alabbi nevekrol? Milyen ember jut eszetekbe rola?

Figyelt kérdés

Az alabbi formaban es irasmoddal erdekel, mashogy nem (szoval legyszi ne irjatok, hogy ,,igy nem, de ugy igen, hogy...”), szoval az alabbi modon irt nevekrol mit gondoltok?

Nola

Lina

Antea

Davina

Éda

Era

Miléna

Klea

Kora

Nina

Rea

Via

Zora

A vezeteknev Haumann.

2017. nov. 25. 18:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam az általad felsorolt nevekből :-D de gondolj arra is hogy szerencsétlen gyereknek az általatok adott névvel kell élnie legalább 18 éves koráig, ne akarj neki rosszat, pokol lesz az élete..bár a sok Zara meg Mira mellett lehet fel se fog tűnni,hanem a normális nevek lesznek furák.
2017. nov. 27. 12:47
 22/27 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, adunk ezekbol kettot is, hogy valaszthasson 😂
2017. nov. 28. 19:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem adjátok az összeset, egy vagy kettő nem elég kiszúrás, had választhassanak melyik névvel csúfolják.

Legyen Klea Kloé vagy Nina Lina hogy tuti tönkretegyétek.

2017. nov. 28. 19:09
 24/27 A kérdező kommentje:
Persze, ettol megy tonkre a gyerek :D
2017. nov. 29. 10:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom. Nekem is idióta nevet adtak és ezzel tönkretették a gyerekkorom.
2017. nov. 29. 14:24
 26/27 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod, hogy addigra ezek a nevek nem lesznek szokvanyosak, mire ovodaba/iskolaba megy?
2017. nov. 29. 17:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszonom a valaszod, ez is egy tapasztalat. Az en nevemet konnyen lehet csufolni, egyszer rohogtek csak ki altalanosban, nekem nem okozott gondot.
2017. nov. 29. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!