Mit gondoltok az alabbi nevekrol? Milyen ember jut eszetekbe rola?
Figyelt kérdés
Az alabbi formaban es irasmoddal erdekel, mashogy nem (szoval legyszi ne irjatok, hogy ,,igy nem, de ugy igen, hogy...”), szoval az alabbi modon irt nevekrol mit gondoltok?
Nola
Lina
Antea
Davina
Éda
Era
Miléna
Klea
Kora
Nina
Rea
Via
Zora
A vezeteknev Haumann.
2017. nov. 25. 18:52
21/27 anonim válasza:
Azt gondoltam az általad felsorolt nevekből :-D de gondolj arra is hogy szerencsétlen gyereknek az általatok adott névvel kell élnie legalább 18 éves koráig, ne akarj neki rosszat, pokol lesz az élete..bár a sok Zara meg Mira mellett lehet fel se fog tűnni,hanem a normális nevek lesznek furák.
22/27 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, adunk ezekbol kettot is, hogy valaszthasson 😂
2017. nov. 28. 19:04
23/27 anonim válasza:
Szerintem adjátok az összeset, egy vagy kettő nem elég kiszúrás, had választhassanak melyik névvel csúfolják.
Legyen Klea Kloé vagy Nina Lina hogy tuti tönkretegyétek.
24/27 A kérdező kommentje:
Persze, ettol megy tonkre a gyerek :D
2017. nov. 29. 10:54
25/27 anonim válasza:
Tapasztalatból írom. Nekem is idióta nevet adtak és ezzel tönkretették a gyerekkorom.
26/27 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod, hogy addigra ezek a nevek nem lesznek szokvanyosak, mire ovodaba/iskolaba megy?
2017. nov. 29. 17:42
27/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszonom a valaszod, ez is egy tapasztalat. Az en nevemet konnyen lehet csufolni, egyszer rohogtek csak ki altalanosban, nekem nem okozott gondot.
2017. nov. 29. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!