Terhességem 25-ik hetében,már be akarjuk szerezni a szükséges dolgokat pl.kiságy,pelenka,kispléd stb... A baba fészken gondolkodom hogy erdemes-e megvenni.
Ja és mit gondoltok a György névről, ugyanis páromat úgy hivják,és a babócának is azt tervezzük,hogy az apuka nevét kapja.
Én nem adnék ki rá annyi pénzt. Meg tudod csinálni összetekert takaróból, amit több helyen összekötözöl szalaggal (szorosan). Vagy magad megvarrod/varratod az anyagot, és kitömöd.
2017. nov. 25. 14:10
2/16 anonim válasza:
Igen, nagyon jó, jofogáson vettem 5 ezerért, új, tökéletesen működik, szépek a minták is.
2017. nov. 25. 14:13
3/16 A kérdező kommentje:
1-es koszonom válaszod :)
2-es! A baba is jól érzi magát benne?
2017. nov. 25. 14:16
4/16 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, bár nekünk nem volt. Viszont tényleg kell a kismókusoknak a fészek. Az én kisfiam az első időkben mindig egy is plédből összerakott fészekben durmolt nagyokat. Viszont mindig figyeltem, aggódtam, hogy magárra húzza. Ez a baba fészek pedig jó, mert nem tud belefulladni. Én lehet, hogy megvenném második gyereknek. A György név ma nem divatos, szerintem teljesen vállalható egyébként, nem sok névrokona lesz majd az oviban és suliban.
2017. nov. 25. 14:26
5/16 anonim válasza:
Nem tűnik rossz ötletnek a babafészek, bár nekünk nem volt.
Én a szoptatós párnámból csináltam anno "fészket" a babámnak. Nem a kifli alakú párnára gondolok, hanem arra, ami egészen hosszú és szabadon lehet "hajtogatni"
(mondjuk szoptatásra nekem pont baromi kényelmetlen volt, de aludni imádtam vele az utolsó trimeszterben, illetve később a fentiek szerint használtam)
Én abszolút nem vagyok híve az "adjuk a szülők nevét a gyereknek"-mozgalomnak (személyes okokból sem...), de alapjáraton szerintem nem rossz név a György.
2017. nov. 25. 14:36
6/16 anonim válasza:
Fulladásveszélyes. USA-ban már nem. is ajánlják, ide meg csak most jött be. Vicces.
2017. nov. 25. 14:40
7/16 anonim válasza:
A babafészek nem fulladásveszélyes, az ilyen-olyan odakanyaritott szopipárnák, takarók viszont azok. A baba szeret benne lenni, de már viszonylag nagy, szerintem kb. fél éves korig lehet igazán jól használni, nekem azért kellett, mert folyton féltem, hogy ráfekszek, kigurul ilyesmi.
Szia :) én nem tudok segiteni a témában, viszont a György név nekem nagyon tetszik :) végre nem a hatezredik bence vagy levente vagy máté.
2017. nov. 25. 17:25
10/16 anonim válasza:
8 mindenre fogsz cikket találni, hogy milyen veszélyes a babára, emiatt nem vettem rácsvédöt hónapokig, hanem hagytam, hogy beverje a kis fejét, hülyeség volt. Ugyanakkor láttam olyan rácsvédöt, ami veszélyesnek tűnt és olyan babafészket is, nem azt kell megvenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!