Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg ha az...

Ti hogy oldjátok meg ha az utcán vagytok babakocsival és rátokjön sürgős hasmenés?

Figyelt kérdés

Tegnap szörnyű dolog történt velem amit soha az életben nem akarok többé átélni. Utcán voltam babával, és olyan hirtelen és erős hasgörcs és hasmenés jött rám, hogy esélyem nem volt babakocsistól, babástól wc-t keresni. Nyilvános wc, étterem, stb. nem volt a közelben, de ha lett is volna babakocsival nem tudtam volna bemenni, egy idegenre meg nem bíztam volna a gyerekemet, szóval az sem lett volna megoldás

Más mit tesz/tenne ilyen helyzetben

Velem sajnos megtörtént a baj, nem írom le, szerencsére a télikabát miatt nem vette észre senki, de így is életem legmegalázóbb élménye, nem tudom túltenni magam rajta. Hogy lehet ilyen helyzetet megoldani?

2018. jan. 18. 12:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom! Annak nincs hashajtó hatása?
2018. jan. 18. 20:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

csak, hogy megnyugtassalak, íme az én sztorim, ismerős lesz...! :))

- szép tavaszi nap, délelőtti séta a babával, napsütés, madárcsicsergés....

- egyszer csak : hoppá, csikar a hasam... na, semmi gond, pár másodperc, elmúlik.....

- kicsit később : még egy görcs, ekkor már megállok a babakocsival, kicsit meggörnyedek.... húúú, elmúlt, oké

- követező stáció : ajjajj, talán haza kéne fordulni, basszus.... fussunk, szaladjunk emberek!

- és lőn : olyan erős inger és hasgörcs kapott el, hogy visszatarthatatlan volt, a testem nem engedelmeskedett a "tarts ki! tartsd vissza!" parancsnak... úgyhogy igen, betottyant a cucc a bugyiba....

- biza, befostam. szégyen, gyalázat, én is azt hittem, elsüllyedek, megsemmisülök, ott az utcán, a madárcsicsergésben.....de hát ez van.... hazaosontam, ahogy tudtam, pici léptekkel :))

- otthon persze bugyi le és kidob, fürdés, arctapogatás, "atyaég, szó szerint ég a fejem".... :)) úgyhogy lehajintottam egy unicumot, csak az idegek megnyugtatására! :))

- persze iszonyatos mázli volt, hogy sem az utcán, sem a lépcsőházban nem találkoztam senkivel, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztam.... ma már így látom, sőt, röhögni is tudok rajta....:))

majd te is meglátod, kis távlatból nézve, ez csak egy kellemetlen epizód lesz az életedben.... :))

hol van ez az igazi nagy bajokhoz képest! :))

2018. jan. 18. 20:36
 23/23 A kérdező kommentje:
22-es, köszönöm hogy leírtad! És igazad van! Tényleg sehol nincs az igazi bajokhoz.
2018. jan. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!