Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg ha az...

Ti hogy oldjátok meg ha az utcán vagytok babakocsival és rátokjön sürgős hasmenés?

Figyelt kérdés

Tegnap szörnyű dolog történt velem amit soha az életben nem akarok többé átélni. Utcán voltam babával, és olyan hirtelen és erős hasgörcs és hasmenés jött rám, hogy esélyem nem volt babakocsistól, babástól wc-t keresni. Nyilvános wc, étterem, stb. nem volt a közelben, de ha lett is volna babakocsival nem tudtam volna bemenni, egy idegenre meg nem bíztam volna a gyerekemet, szóval az sem lett volna megoldás

Más mit tesz/tenne ilyen helyzetben

Velem sajnos megtörtént a baj, nem írom le, szerencsére a télikabát miatt nem vette észre senki, de így is életem legmegalázóbb élménye, nem tudom túltenni magam rajta. Hogy lehet ilyen helyzetet megoldani?

2018. jan. 18. 12:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy. Ilyen mindenkivel előfordulhat.
2018. jan. 18. 12:30
 2/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem kerültem ilyen helyzetbe, de biztos nem várnám meg amíg besz.., előbb a bokor, mint ez.
2018. jan. 18. 12:30
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Persze, egy város közepén a bokorban!...
2018. jan. 18. 12:32
 4/23 anonim ***** válasza:
79%

2-es egyrész városokban nem mindenhol van bokros hely, másrészt januárban ígen jól takarnak a bokrok, harmadrészt ki víyáz a babára amíg a bokorban guggolsz

Kérdező, velem még nem fordult elő, de bárkivel előfordulhat sajnos, szörnyű lehetett, nem tudom a megoldást.

2018. jan. 18. 12:34
 5/23 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom elkepzelni, hogy ilyen hirtelen ratorne valakire a hasmenés. Ha mégis, nem a puszta közepén van, bekopog az elso ajtón és segítséget kér, mindegy hogy magan lakás vagy üzlet
2018. jan. 18. 12:38
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Én is bekakiltam volna. Nagyon kellemetlen lehetett, de évek múlva majd lehet jót röhögsz rajta, ne vedd a szívedre. ;)
2018. jan. 18. 12:39
 7/23 A kérdező kommentje:

Én se tudtam eddig hogy van ilyen, de van. Ne kelljen átélnetek, azt kívánom!

Amíg becsengetek egy házba, kijönnek, elmagyarázom, becuccolok babakocsistól ugyanígy megtörtént volna, csak egy idegen ember előszobájában, mert rettenetesen gyorsan jött.

2018. jan. 18. 12:46
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
A mai világban amúgy ki engedne be egy tök ismeretlent aki becsönget és közli hogy a wc-re akar menni hozzád? 😂
2018. jan. 18. 12:53
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
Simán beengednem
2018. jan. 18. 12:56
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Ennél már csak az a rosszabb, ha nem érsz el a vécére... kétszer :D

Nyugi, mással is előfordul ilyen, még ha nem is mindenkivel, a többiek pedig nem vallják be.

Gyorsan spuri haza, fürdés, mosás, koronaigazítás, és minden megy tovább.

2018. jan. 18. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!