Ti hogy oldjátok meg ha az utcán vagytok babakocsival és rátokjön sürgős hasmenés?
Tegnap szörnyű dolog történt velem amit soha az életben nem akarok többé átélni. Utcán voltam babával, és olyan hirtelen és erős hasgörcs és hasmenés jött rám, hogy esélyem nem volt babakocsistól, babástól wc-t keresni. Nyilvános wc, étterem, stb. nem volt a közelben, de ha lett is volna babakocsival nem tudtam volna bemenni, egy idegenre meg nem bíztam volna a gyerekemet, szóval az sem lett volna megoldás
Más mit tesz/tenne ilyen helyzetben
Velem sajnos megtörtént a baj, nem írom le, szerencsére a télikabát miatt nem vette észre senki, de így is életem legmegalázóbb élménye, nem tudom túltenni magam rajta. Hogy lehet ilyen helyzetet megoldani?
2-es egyrész városokban nem mindenhol van bokros hely, másrészt januárban ígen jól takarnak a bokrok, harmadrészt ki víyáz a babára amíg a bokorban guggolsz
Kérdező, velem még nem fordult elő, de bárkivel előfordulhat sajnos, szörnyű lehetett, nem tudom a megoldást.
Én se tudtam eddig hogy van ilyen, de van. Ne kelljen átélnetek, azt kívánom!
Amíg becsengetek egy házba, kijönnek, elmagyarázom, becuccolok babakocsistól ugyanígy megtörtént volna, csak egy idegen ember előszobájában, mert rettenetesen gyorsan jött.
Ennél már csak az a rosszabb, ha nem érsz el a vécére... kétszer :D
Nyugi, mással is előfordul ilyen, még ha nem is mindenkivel, a többiek pedig nem vallják be.
Gyorsan spuri haza, fürdés, mosás, koronaigazítás, és minden megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!