Milyen nevet adnátok a babátoknak?
Szia!
Kisfiamat Erik Tibornak hivjak.
Fiu nevekbol:Benedek,Adrian,Akos,Marton,Alex.
Lany nevek:Bitia,Bonita,Kendra,Melania,Ticia,Viktoria,Emma,Blanka
A Bonita miatt allandoan lehurrognak ezen az oldalon igy most a Bitia az eselyesebb,fiu nevekbol meg a Benedek a legeselyesebb.Majd meglatjuk.Meg 3 babat szeretnenk:)
csak most tudok írni
A Karina jelentése csinos nő, és olasz eredetű, és teljesen illik a lányomra igazi kis csaj.
Fiam 17 hónapos Ferenc Ádám.
Most várjuk a kistesót, aki Eszter lesz ha lány, vagy Péter ha fiú.
20 hetes kismama
Szia!
11 hónapos lányom neve Hedvig. (Hédinek becézzük.) Német eredetű, jelentése harc, küzdelem. Illik rá, mert küzdeni azt, nagyon tud. Mindig eléri amit akar: most próbálkozik azzal, hogy kapaszkodás nélkül álljon :D
Ja és EC-zünk, ahhoz is csak 5 nap kellett. Ma már éjjel nappal pelenka nélkül van!
Lány: Lara, Zoé, Lia, Lea
Fiú: Gábor, Levente, Belián
én a Macy nevet adtam a kislányomnak, mert az apja nem magyar és nagyon megtetszett a név:)
17/L
Szia!
En vagyok a Bitias valaszolo.
Amugy az elso "i" hosszu csak nekem nincs ekezetem es sztem ugy jobban is hangzik,ha az elso "i"-n van a hangsuly.
Ezt a nevet itt olvastam eloszor es egybol beleszerettem.
A monda szerint allitolag igy hivtak az egyiptomi farao leanyat aki kihuzta Mozest a Nilusbol.
Jelentese:Isten leanya.
Nekem nagyon-nagyon tetszik:)
Van egy 23 hónapos fiam,ő Andris.
Most tervezzük a következőt,ha fiú Balázs,ha lány Noémi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!