Adnátok a Luca nevet a babátoknak?
Nem zavarná össze, nyugi :) Az egyik ismerősöm kisfiának is két neve van, a szülők az egyik, a nagyszülők a másik nevet használják :S A gyerek tudja, kihez szólnak...
De a te döntésed, ebbe nem szólhat bele senki. A nagyi meg majd megbékél a Luca névvel is, ha meglátja az unokáját :D
Nekem tetszik.
Ne haragudj,hogy ezt írom,de a te babád,miért ne adhatnád neki a Luca nevet!
Gratulálok, és sajnálom, és tök jó, hogy Anyukád veletek van :)
Úgy is fel lehet fogni ezt a kérdést, hogy a TE gyerekedről van szó, a Mama csak nagymama, segítség, támasz, stb, de mégsem ő az anya... Szóval ha most ő dönt ebben, másban is akar majd?
Egyébként meg jobb a békesség, lehet 2. neve, de szerintem az kiszúrás a gyerekkel.
A Luca szép név, aranyos, anyukád meg fogja szeretni, hiszen az imádott unokája viseli majd :) Hidd el, egy nagymama a legutálatosabb nevet is képes megszeretni, ha a kicsi kincséé :)
Ha már ebbe beleszól az anyukád, mi lesz később.
Oké, hogy egyedül maradtál a babáddal, de azért állj a sarkadra anyukáddal kapcsolatban, mert még a végén ő neveli majd helyetted a te gyerekedet.
Egyébként szép név a Lívia is és a Luca is.
Szerintem gyönyörű név a Luca. Én már 14 éves koromban elterveztem, hogy ha egyszer gyerekem lesz, és kislány, akkor biztos, hogy Lucának fogom hívni! :)
Mondjuk én akkoriban, amikor megtetszett ez a név, fülig szerelmes voltam egy nálam jóval idősebb, híres színészbe, és egy színdarabban Lucának hívták a kislányát. Én akkor eldöntöttem, hogy márpedig az én gyerekem is Luca lesz, ha törik, ha szakad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!