Milyen nevet adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 22:08
11/48 A kérdező kommentje:
:)
Majd a következő kis manó a másik nevet kapja :)
Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek! :)
2010. jún. 4. 22:40
12/48 anonim válasza:
Fiúban a Kristóf és a Marcell, lányban a Veronika és az Izabella tetszik. =)
13/48 anonim válasza:
Nekem most lánynevek közül az Áfonya tetszik, de a férjem kiröhögött :)
14/48 anonim válasza:
22:57:
Szép-szép, a hangzása is, de nagy kiszúrás lenne... =) Maximum majd becézd így, de legyen más neve szerintem.
15/48 A kérdező kommentje:
Manna, Áfonya... ilyen nagy divat lenne a ritka nevek a babák körében?
2010. jún. 4. 23:16
16/48 anonim válasza:
Áááá, tényleg nem lesz Áfonya :) Már csak azért sem, mer elképzeltem, hogy képes lenne valaki Fifinek becézni :)
17/48 anonim válasza:
Nekünk Marcellünk van, és pár hét múlva jön hozzá Orsi :)
18/48 anonim válasza:
Az Áfonyás vagyok :) Igen, szerintem divat, egyre töb ilyen lesz. Ismerek Mandulát, Darázst, stb. Nálam a névválasztásnál az elsődleges szempont, hogy ne ismerjek senkit, akihez köthetném (pedagógus vagyok, nem egyzserű...). Számít, hogy lehetőleg nagyar legyen. Amúgy meg tetszenek a növény és gyümölcsnevek, bár azért Baracknak, Rezedának, Gyopárnak, Szederkének, Eperkének, Mimózának, Árvácskának, Mimózának nem nevezném a lányom, de pl. Almának, Borostyánnak, Bodzának, Barkának, Málnának, Hangának igen.
19/48 anonim válasza:
Bocs a sok elgépelésért, már fáradok... Szóval lánynevet könnyen választnék, a sok gyümölcs és növény mellett tetszenek még a Fruzsina, Blanka, Flóra, Júlia, de ezeket mostanában nagyon felkapták. Fiúnevet viszont sosem tudtam választani, ami szóba jött: Farkas, Simon, de ezek sem tetszenek igazán, és nem passzolnak a vezetéknévhez. Beliánt diktáltunk be annak idején, de azt is ott hirtelen döntöttük el, azért valószínű volt, hogy kislány. Ha most kellene választanom, Balambért mondanék :) De ez is kényszermegoldás, mert ahol tanítok, ott van egy kissrác...
20/48 A kérdező kommentje:
Belián? Balambér?
Nem is hallottam még ezekről a nevekről. A Bodza nekem is tetszik. Fiú nevek közül ha törik, ha szakad Márton lesz/volt/van :)
2010. jún. 4. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!