Milyen nevet adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 22:08
21/48 anonim válasza:
A Márton szuper név! Ismerek jópárat, mindegyiket nagyon kedvelem.
22/48 anonim válasza:
Áron-18 éves
Milán- 2 éves
tervezünk még babát,ha kislány Tamara,ha kisfiú Xavér.
23/48 A kérdező kommentje:
Xavérról nekem mindig a Varnus Xavér jut az eszembe :S
2010. jún. 5. 01:18
24/48 anonim válasza:
Szia!
Nekem három lányom van:
Gertrúd, Gréta, Gerda :)
25/48 anonim válasza:
Az én kislányom a Loretta nevet kapta.
26/48 anonim válasza:
Télre várjuk az első babánkat. Ha fiú lesz, valószínűleg Kolos vagy Örs lesz a neve, ha lány, Gyöngyvér. (De most egy előző hozzászólás miatt a Borostyán is felmerült)
27/48 anonim válasza:
Én vagyok a Kristófos válaszoló. =)
Kedves Gyümölcs, Növényneves Válaszoló! Igen, nagyon szépen tud hangzani egy jól megválasztott név ilyen témakörben is, csak sokan túlzásba esnek. Nekem például nagyon tetszik a Boróka név, és nem is túl elvetemült. =)
28/48 anonim válasza:
ami nálunk felmerült: Kristóf, Szabolcs, Rajmund, Roland, Dávid, Dániel, Bendegúz, Krisztián, Noémi, Vanessza, Maja, Veronika, Márta
szóval volt mindenféle:) meg nagy vita az egész családban.
29/48 anonim válasza:
15:01:
Benne van a Kristóf és a Veronika, jó ízlésre vall! =P
30/48 A kérdező kommentje:
Boróka is tetszik :)
2010. jún. 5. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!