Nálad mit okoz (ott) az "éjszakai műszak" miatti kialvatlanság?
Figyelt kérdés
Sokszor nincs éhségérzetem, csak onnan veszem észre, hogy éhes vagyok, hogy kezdek elgyengülni. Már akkor sem tudok elaludni, amikor lehetne, csak forgolódok órákon át. Időnként szédülök is, nagyon lemegy a vérnyomásom. Ezek mind elmúlnak, ha tudok aludni 5-6 órát egyben.2018. jan. 10. 12:33
1/3 anonim válasza:
Tapasztaltam az agresszió megjelenését, amit írnak is a tartós kialvatlanság egyik jellegzetes velejárójaként. De szerencsére felmondtam azt a munkahelyet és azóta egészségesen élek.
2/3 anonim válasza:
Ingerlékenység, beszédzavar, szédülés, állandó hidegrázás (30 fokos panellakásban) és éhségérzet hiánya.
3/3 anonim válasza:
Sírós napok, rosszkedv, minimális memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!