Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Történtek veletek...

Szülők! Történtek veletek vicces dolgok kialvatlanság miatt?

Figyelt kérdés

Például:

Reggel kávét akartam főzni magamnak és félálomban egy adag tápszert készítettem helyette

Elmentünk a boltba kenyérért, kifizettük, aztán kenyér nélkül távoztunk

Este vacsora után elpakoltam, a maradék ennivalót a mosogatóba, a koszos edényeket a hűtőbe - a férjem rendesen meglepődött, amikor jött haza hajnalban és kinyitotta a hűtőt

2015. jún. 8. 13:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Kerestem egy húsz percet a telefonom, miközben a kezemben volt. Levettem a szemüvegem, majd újra nyúltam, hogy levegyem a szemüvegem. Megetettem indulás előtt, hogy ne legyen éhes, majd elmentünk, és út közben jöttem rá, hogy éhen halok, mert bár őt elláttam, én egy falatot sem ettem. Egy alkalommal testápolóval mostam hajat. Nem értettem, hogy lehet annyira koszos a hajam, hogy nem habzik. Sorolhatnám :) ilyen a babás lét :)
2015. jún. 8. 13:06
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Kávét akartam inni ,elkészítettem kinyitottam a mikrot,hogy megmelegítsem de ott volt az előző amit megmelegítettem,de ott felejtettem, majd bementem a szobába ahol az ablakpárnyon is volt egy kávé amit szintén elkészítettem, de nem ittam meg, és még csodálkoztam,hogy ennyi kávé után, mért van kávéhiányom. Rájöttem,hogy elég elkészíteni,de nem ártana meginni is!

Kisfiam kért kakaót és a pohárába kávét öntöttem,már majdnem öntöttem rá a tejet mire észrevettem hogy mit csinálok!

2015. jún. 8. 13:15
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Mikor a második babám volt pici, rendszeresen előfordult, hogy álltam a zuhany alatt, és nem jutott eszembe, hogy már megfürödtem-e vagy még nem.
2015. jún. 8. 13:21
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Ez a mindenfelé hagyjuk el a kávénkat nálam is jellemző:)

A minap a fürdőben, a mosógépen találtam a poharat, abszolút nem tudom, mikor tettem oda.

Sokszor megy a mikró üresen.

Volt, hogy a cumisüveget a 15 éves lányomnak vittem be. Csak nézett rám:)

2015. jún. 8. 13:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk is volt,hogy a férjemnek vagy a nagyobb gyereknek adtam a cumisüveget,vagyis csak akartam,mert hiába nyújtottam,nem vették el csak néztek rám,hogy mit akarok :D
2015. jún. 8. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
lefőztem a kávét és ahelyett, hogy a tejet vettem volna ki a hűtőből a kávét raktam be
2015. jún. 8. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen teszek a hűtőbe nem odaillő dolgokat. Pl. lakáskulcsot, vagy szemeteszsákot (még üresen), vagy épp papirzsebkendőt...egy óráig keresem, majd véletlenül találom meg ott. :) Most már ha valami eltűnik, automatikusan a hűtőben nézem először. :)
2015. jún. 8. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

A tápszernek fura színe volt, a gyerek is azonnal kiköpte.

Jobban megnéztem, sikerült víz helyett fehérborral elkészíteni (ugyanolyan ásványvizes üvegben volt). Szerencsére azt a fél kortyot is kiköpte, ami a szájába jutott.

2015. jún. 8. 14:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Á, ezek nagyon jók!:D
2015. jún. 8. 19:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Bevittem a picit a gyerekszobába, hogy kitakarithassam a miénket. Aztán meg pánikba esve kerestem a picit :)

A csemegepultnál nem bírtam kinyögni hogy harminc deka sajtot kérek.

A szennyes zoknikat beraktam a hűtőbe.

Elvittem az óvodába a szemetet, mikor mentem a nagyért. Egyszer felszálltam vele a vonatra.

csak az egyik lábamat és hónaljamat borotváltam le.

2015. jún. 9. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!