Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Történtek veletek...

Szülők! Történtek veletek vicces dolgok kialvatlanság miatt?

Figyelt kérdés

Például:

Reggel kávét akartam főzni magamnak és félálomban egy adag tápszert készítettem helyette

Elmentünk a boltba kenyérért, kifizettük, aztán kenyér nélkül távoztunk

Este vacsora után elpakoltam, a maradék ennivalót a mosogatóba, a koszos edényeket a hűtőbe - a férjem rendesen meglepődött, amikor jött haza hajnalban és kinyitotta a hűtőt

2015. jún. 8. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ma este eddig nagyon rossz kedvem volt, minden osszejott. Most elolvastam a valaszokat sirok a nevetestol, foleg az utolsojen. Köszönöm
2015. jún. 9. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Betettem a mosógépbe a ruhákat, elmentem boltba, kiszedtem és teregetés közben jöttem rá, hogy nem indítottam el a mosógépet.

Télen elindultam zokniban! Persze hamar észrevettem.

A mosogatóvizet rendszeresen elfelejtettem.

Egyszer nem húztam le magam után a vécét. :S

2015. jún. 9. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyszer arckrém helyett majdnem fogkrémet kentem az arcomra.

Egyik kezemben üres joghurtos pohár, másikban a földről felszedett zokni, a joghurtos poharat szépen a szennyes kosárba helyeztem, a zoknit meg kidobtam a kukába.

2015. jún. 11. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Indultunk a gyerekkel a bolcsibe, bezartam a lakast kulccsal es a kulcsot a gyerek taskajaba tettem, amit a bolcsiben hagyok a valtas ruhaval. Aznap elaludtunk, es siettunk reggel a buszhoz, igy nem ittam meg a kavemat. Alig vartam hogy hazajojjek, es tessek, mehettem vissza a kulcsokert, komasabban, mint valaha.

Kotyogos kavefozom van, amit havonta egyszer biztosan uresen fozok le, valamint egyszer tapszerrel foztem le kave helyett, de volt mar hogy nem gyujtottam ala.

Felemas cipoben mentem le a gyerekkel, szokasom ugyanis egyfajta cipobol tobb szint venni. Az egyik barna volt, a masik szurke, de csak szinben tertek el. Konnyen belebujos balerina cipo volt es sotet az eloszobaban.

Gyerekkel matricaztunk, es poenbol ragasztott a homlokomra is, csengetett a postas, alairtam, atvettem a levelet es csak azutan hogy letettem az eloszoba szekrenyre, lattam meg magam a tukorben. Gondolhatjatok. :)

A krumplistesztat egyszer veletleul csemege paprika helyett csipossel szineztem. A gyerek nem akarta megenni. Csodalkoztam, mert amugy szereti. Gondoltam hogy beteg. Elvittem lazat merni, es koran letettem aludni, egesz ejjel bejarkaltam hogy minden oke-e. En csak masnap ebedkor ettem a tesztabol, es akkor esett le. Szerencsere alvas elott iszik kakaot, igy legalabb nem ehen fekudt le szegenykem. Azota mindig megkosotolom, ha valami nem izlik neki. Nem tudta mondani sem, mert akkor meg nem beszelt, keson ero tipus volt.

2015. jún. 15. 22:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Fantasztikusak ezek a sztorik!:D
2015. jún. 18. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak tegnap:

Babás falumbélivel találkoztam, és azt sem tudtam, ismerem-e. De egy jót beszélgettünk.

Bementem a Sparba és azóta sem tudom, mit kellett volna vennem. (vettem egy péksütit)

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból egy max fél órás utam másfél órásra sikerült. Ötletem sincs hogyan.

2015. jún. 19. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!