Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Link vagyok, szabad-e így...

Link vagyok, szabad-e így gyereket vállalnom?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok,de úgy érzem hogy nem vagyok felnőtt.Szerintem mindig is gyereknek fogom érezni magam,lehet megakadtam a fejlődésben.Cigizek,iszok,nem sok minden érdekel.Van egy férfi,akit viszont nagyon szeretek.5 évig voltunk együtt,szakítottunk,de nem bírunk elszakadni egymástól.Azóta vannak a legjobb szexek is,meg amúgy is azt érzem hogy most vagyok ebben a témában a csúcson.Szabad-e így ilyen link stílussal gyereket vállalnom ? soha nem akartam,de kezd megfordulni bennem valami,szeretnék valami közös dolgot azzal,akit szeretek.. csak mivel úgy élek mint egy idióta(cigi,pia),lehet hogy esélytelen.Ha kiderülne hogy terhes vagyok,szerintetek egyből véget vetnék ennek az életformának ? Volt már 3 abortuszom,de nagyon régen,nagyon fiatal voltam,nem is akartam,nem bántam meg.
2018. jan. 9. 08:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Eleve azért se, mert nem lesz "valami közös". Lehet, hogy a pasi tojik a gyerekre, havonta utal 20 ezret, és felétek se néz többet soha az életben.

Neked lesz gyereked, akiért egy életen át felelős vagy.

Inkább csináltassatok közös tetkót, vagy valami kisebb butaságot, mint egy gyerek.

2018. jan. 9. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Stabil kapcsolat, megfelelő lelki és pénzügyi háttér. És megfelelő hozzáállás. Ezt az életmódot sürgősen el kéne felejteni.
2018. jan. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!