Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így valóban nem kellene...

Így valóban nem kellene gyereket vállalnom?

Figyelt kérdés
Férjem 25éves, én pedig 20. 5 éve vagyunk együtt, minden túlzás nélkül mondhatom, hogy csodálatos a házasságunk, nagyon boldogok vagyunk. Ő katona, én szocpedes vagyok. Ő havi nettó 600ezer forintot keres, én viszont csupán nettó 150et. Ez így együtt szerintem nagyon jó keresetnek számít itthon. 4 gyermeket szeretnénk, és úgy terveztük, hogy idén bele is vágunk a projecktbe. Erre nekem esett szilveszterkor egy "kedves ismerős", hogy ugyan mit teszek a 4 gyerekkel ha a férjem meghal, elhagy, stb... Egyenlőre ez közel sem áll fent, azt hiszem a mai napig fülig szerelmesek vagyunk egymásba. De most tényleg ezért ne vállaljunk gyereket mert en csak 150ezret keresek?? Ez annyira igazságtalan de nekem esett hogy milyen önző vagyok. A férjem dühöng, én kétségbe estem. Mi a véleményetek a helyzetről? :( Ja és mellesleg idén örököltem egy családi házat amiben akár 6an is elférnénk és az a sajátom lesz, csak fel kell újítani.

2018. jan. 2. 11:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Ne viccelj már! Kit érdekel, hogy mit mondanak mások??? Szard le! Egyébként is előre lehet tudni, hogy a nagycsaládosokat sokan hülyének nézik. Na és? Az ő bajuk.

(A férjed miért dühöng?)

2018. jan. 2. 11:55
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg ne vállaljatok 4 gyereket, ha ezért te kétségbeesel a férjed pedig dühöng, most komolyan, 4 gyerek ennél sokkal, de sokkal kiakasztóbb lesz, mint xy beszólása.
2018. jan. 2. 11:59
 3/30 anonim ***** válasza:
34%

Komoly?

Ha elhagy, akkor zsíros gyerektartást kapsz, ha elhunyna, akkor árvaságit bőségesen, egyébként meg nem tervezitek huszonévesen egyiket se.

Ne érdekeljen, ki mit mond.

2018. jan. 2. 12:06
 4/30 anonim ***** válasza:
90%

miért dühöng? mit esel kétségbe?

kit érdekel más véleménye?

2018. jan. 2. 12:12
 5/30 anonim ***** válasza:
32%
Mi az, hogy szocpedes vagy?
2018. jan. 2. 12:18
 6/30 anonim ***** válasza:
74%
én sose beszélek ilyen dolgokról másoknak,mivel nem érdekel a hőbörgő véleményük!!!!!
2018. jan. 2. 12:18
 7/30 anonim ***** válasza:
58%

4 gyereket előre tervezni baromság. Először vállaltok egyet, meglátod hogy bírjátok. Aztán tesó, meglátod hogy milyen kettővel. Stb.

Az életed, ne menedzseld hanem éld!! 20 évesen megtervezed a nemlétező gyereked három tesóját is? Te még nagyon gyerekes gondolkozással bírsz.

2018. jan. 2. 12:24
 8/30 anonim ***** válasza:
41%
Ordas nagy kamu!
2018. jan. 2. 12:25
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Kamu..

Mi a franc van ma mindenki ilyen baromságokkal jön?

Ma délelőtti repertoár:

17 éves kisliba a 34 éves pedomacijával gyereket akar.

33 éves a haverjával akar mint egy amcsi filmben.

20 éves kiscsaj előre megtervezi a 4 gyereket.

Normális családi életet átgondoltan senki nem akar vagy azokat unalmas lenne kitalálni és idetrollkodni?

2018. jan. 2. 12:28
 10/30 anonim ***** válasza:
45%
20 évesen szocped? Kicsit sem kamu... újabb trollkérdés.
2018. jan. 2. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!