Férjem 25éves, én pedig 20. 5 éve vagyunk együtt, minden túlzás nélkül mondhatom, hogy csodálatos a házasságunk, nagyon boldogok vagyunk. Ő katona, én szocpedes vagyok. Ő havi nettó 600ezer forintot keres, én viszont csupán nettó 150et. Ez így együtt szerintem nagyon jó keresetnek számít itthon. 4 gyermeket szeretnénk, és úgy terveztük, hogy idén bele is vágunk a projecktbe. Erre nekem esett szilveszterkor egy "kedves ismerős", hogy ugyan mit teszek a 4 gyerekkel ha a férjem meghal, elhagy, stb... Egyenlőre ez közel sem áll fent, azt hiszem a mai napig fülig szerelmesek vagyunk egymásba. De most tényleg ezért ne vállaljunk gyereket mert en csak 150ezret keresek?? Ez annyira igazságtalan de nekem esett hogy milyen önző vagyok. A férjem dühöng, én kétségbe estem. Mi a véleményetek a helyzetről? :( Ja és mellesleg idén örököltem egy családi házat amiben akár 6an is elférnénk és az a sajátom lesz, csak fel kell újítani.
Igazából ehhez nekünk semmi közünk, de jó lenne ha a valóságot írtad volna kislány, ha tényleg tanácsot vagy véleményeket kérsz.
Egyébként ha 4-et akarsz annyit szülsz. Felesleges ilyen tervekkel sokkolni a rokonságot, nyilvánvaló ha egy 20 éves rokon elém áll hogy ő már tudja hogy 4 gyereke lesz, csak mosolyognék hogy jól van. Hiszen ha idősebb és érettebb lesz úgyis meglátja hogy mit akar.
2018. jan. 3. 21:07
24/30 anonim válasza:
Ha nem diplomás szociálpedagógus vagy, akkor mi? (Tényleg érdekel!)
2018. jan. 4. 08:27
25/30 anonim válasza:
Ha nem kamusztál volna akkor talán a válaszolók adtak volna helytálló válaszokat.pufff
Na akkor mivel keresel 150 ezret?mi a munkád?
A kérdésre a válaszom nem vállalnék még gyereket mert fiatal vagy.
2018. jan. 4. 10:44
26/30 anonim válasza:
Ha én nem akarom, hogy idegenek belepofázzanak a dolgaimba, akkor nem mondom el nekik...
2018. jan. 4. 13:11
27/30 anonim válasza:
Lehet, hogy kamu, de végre egy üdítő színfolt, aki akar gyereket.
2018. jan. 6. 17:47
28/30 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy akkor mit értesz az alatt, hogy "szocpedes" vagy.
2018. jan. 6. 17:51
29/30 anonim válasza:
Nem az ő dolguk, kívülről ne szóljanak bele, saját dolgotokat ti tudjátok a legjobban. Ha most ezt érzitek, hogy gyereket szeretnétek, akkor az talán nem véletlen. Most következhetett el ez az idő a sorsotokban, hogy születnének már le a lurkók.
2018. jan. 6. 18:00
30/30 anonim válasza:
Ja meg még akkor ennyi erővel ne lépjünk ki az ajtón, mert bármikor a fejünkre eshet egy zongora, csak bújjunk be az asztal alá, mint ahogy a képregényben van, amit egyszer neten láttam, hogy
Egy pálcikaember kuporog az asztal alatt, oda jön a társa, kérdezi mit csinál ő ott. Aszondja elbújt. És akkor gondolja, ezzel minden meg van oldva? És akkor azt válaszolja, hát, semmi baj nem történt, amióta itt vagyok. És a legutolsó képen meg ketten kuporognak az asztal alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!