Valóban ennyire szar anya/ember lennék? Tényleg rám férne egy pszichológus?
Azt tudni kell, hogy a 18 hónaposom 3 napja lázas, nem alszik, nyűgös stb. természetesen emiatt én is nyűgös is ingerlékeny vagyok.De amit ma kaptam a páromtól, meg anyukámtól azt nem érzem jogosnak, ezért írok ide.Elvittük párommal a gyereket az orvoshoz, édesanyám a közelben dolgozik odajött ő is.A gyerek szokás szerint ordított már akkor mikor meglátta a dokit, pedig nagyon kedves orvosa van, csak a torkát nézte meg meg a tüdejét hallgatta meg.Szóval a gyerkőc folyamatosan ordított, visított nem akart felöltözni a vizsgálat után.Hárman sem tudtuk megvígasztalni csak sírt-sírt. Végre a nagy sírás közepette sikerült minden ruhát ráadni, erre párom megkérdezte a gyerektől akar-e a nyakába ülni.A gyerek nem reagált rá semmit, tovább sírt én közben mondtam, hogy ne vegye a nyakába, mert kilátszik a dereka még jobban megfázik, tegyük a babakocsiba.Persze párom nem foglalkozott azzal amit mondtam (állítólag nem hallotta) a nyakába akarta tuszkolni a síró gyereket, aki persze nem akart menni, teljesen megfeszítette magát.Én ekkor erélyesen és ingerülten (de még nem kiabálva) rászóltam, hogy vegye le a gyereket, ne erőltesse, láthatóan nem akar a nyakába menni. (ez nem a többi beteg előtt történt a váróban, hanem egy kicsit messzebb a folyosón).Na erre anyukám is és párom is nekem estek, hogy ne kiabáljak, ne rendezzek jelenetet, hogy viselkedhetek így stb.Tény és való,hogy már pattanásig feszültek az idegeim, és nem a legbájosabb hangvételben szóltam, de úgy érzem nem voltam annyira "gáz".Itthon meg megkaptam, hogy pszichológusra van szülségem...😭😭
Ti mit gondoltok erről?Elfogadom azt is, hogy ha valóban úgy gondoljátok, hogy én voltam a hibás, csak légszíves kultúráltan írjátok le.
Köszönöm!
Gondolom nem ők ápolják a gyereket, aludtak éjszaka (ellentétben veled), viszont odajöttek jópofizni meg eljátszani a gondos apa/nagyszülő vagyok-ot.
Nem, nem a te készülékedben van a hiba. Kicsit megpróbálhatnának tehermentesíteni, vagy legalább nem fokozni a helyzetet, akkor a te idegeid is kismulánának, és jobban tudnád tolerálni az ő hülyeségeiket.
Igazad van.
De miert jartok csapatostul az orvoshoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!