Hogy tölti a gyereketek a nyári szünetet?
Attól függ, mekkorák a lurkók. Ha már nagyobbak, akkor maradhatnak otthon egyedül is, nálunk legalábbis így volt, amikor gyerek voltam.
A kisebbek esetében hasznos lehet valamelyik nagymama segítsége. Unokatestvéremék két kicsi lánya 2 éves kora óta minden nyáron a nagyszülőknél van.
Az én fiam is 2 éves, én még itthon vagyok vele, de ha nagyobb lesz, és visszamegyek dolgozni, én is a nagymama segítségét fogom igénybe venni, meg persze azért igyekszem néhány tábort is beiktatni minden nyáron.
Unokatestvéremék is nehezen tudják megoldani, 3 hetet tudnak ők vigyázni a gyerkőcökre váltott szabadsággal és egy hét közös nyaralással. A nagymamák vidéken laknak, az egyikre sajnos már nem lehet rábízni a kicsiket, mert nagyon idős, a másik még dolgozik, így kicsit bonyolult a helyzet, de 1-1 hetet a fiatalabb nagyi is bevállalt. A maradék időben táborba mennek, egy hetet lesznek napköziben, illetve valószínűleg a maradék időben én vigyázok rájuk.
Én szívesen vállalok gyermekfelügyeletet nehéz helyzetbe került szülőknél némi zsebpénzért. Az anyagiak számomra nem igen számítanak, nem kötekedek benne, annyit kapok, amennyit adni tudnak. Számomra az a fontos, hogy a gyerekek ne napköziben töltsék a nyári szünidőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!