Két kicsi gyerek nagyon sok pénzbe van?
Mindig úgy akartam szülni hogy két gyereket nagyon kicsi korkulonbseggel.
Viszont nsgyon nehez gyerekkorom volt nagyon szegenyek voltunk. Nem akarok ugyanilyen eletet nekik.
Nagyon sok pénzbe van két gyerek?
Azt hozzá teszem hogy ha már ovisok vagy bolcsisek lennenek azonnal visszamennék dolgozni.
150 et keresek én, a párom nem tudom mennyit fog de ha mondjuk ő is kb 150 et akkor már nem fogunk nélkülözni semmit igaz?
"....de tudnak kaját venni"
Így van. Éppenhogy, lehetőleg akciósat vagy nem épp minőséget.
A fb-on a bravúros beosztók nevű csoportban elképesztő spórolások mennek, még a kajából is sokan a szemetet eszik, és verik a mellüket hogy mennyi marad. Sajnos ez megy azokbàl is akik éppen kijönnek. És javában nem egy gyereket vállalnak csak, hanem 2-3..
"150 et keresek én, a párom nem tudom mennyit fog de ha mondjuk ő is kb 150 et akkor már nem fogunk nélkülözni semmit igaz?"
Ráèrsz akkor matekozni, mikor lesz párod ès aktuális lesz a gyerektèma!
300.000ft elèg lehet, attól függ mit kell belőle fenntartani!
Kicsit szomorúan és megdöbbenve olvasom a válaszokat.
Mi is babát tervezünk. Párommal össz havi kb 320 ezer ftot keresünk. Kicsi de szép lakásunk van(szülői segítség), két autót fennt tudunj tartani. Belefér egy két extra dolog is( szárítógép, automata kávéfőző, rendelt vacsorák). Nemsokára lagzi, arra is megvan már a nagyja. Nem sokat de igy is tudunk félretenni. Nem értem ti mit csináltok, miért gondoljátok hogy egy gyerekre is kevés. Én olyan helyen dolgozom, ahol a legtöbben havi 110 ezret keresnek kb. Nehezebben de ők is meg tudják oldani.
Nyilván tudom hogy ha sikerül a baba kicsit vissza kell venni az életstílusunkból, de abszolut úgy gondolom, hogy ennyiből nélkülözés nélkül meg lehet oldani. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!