Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most miert baj, ha nem engedem...

Most miert baj, ha nem engedem a pici babamat villamosozni?

Figyelt kérdés
Annyian vannak rajta..es o ugysem elvezi.. anya meg erre azt mondta, unnepronto vagyok es besertodott. Mi nem a varosban lakunk, mindig autoval jarunk en se szeretek villamosozni. De ugy besertodott, mint egy oteves.. mondtam neki majd, ha nagyobb lesz.A Az adventi villamosra gondolok. Tavaly is telthaz volt rajta.
2017. dec. 30. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Kíváncsi vagyok, hogy aki lepontozott. Miért? Tényleg érdekel!
2018. jan. 3. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert hülyeség amit mondasz, nem azért alakul ki az immunrendszere mert zsúfolt köhögő/tüsszögő tömegbe viszed a gyereked, az hogy nem beteges az genetika örülj neki.

Attól hogy kisebb korba átesik több betegségen nem lesz kevésbé beteges mint ha valaki influenza szezonba nagyon helyesen inkább nem viszi be zsúfolt plázákba/boltokba, tömegközlededésre.

Persze ha máshogy nem megoldható más tészta, de kérdező esetében teljesen felesleges egy pici babát kitenni ennek.

2018. jan. 3. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ. Az én babám egyszer sem volt eddog beteg. És amúgy hiszek abban, hogyha viszem jobb lesz az immunrendszere. Amúgy influenza szezon nem most van, hanem februárban.
2018. jan. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!