Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik milyen pelust vetette...

Kismamik milyen pelust vetettek a szuletendo babotoknak?

Figyelt kérdés

36hetes terhes vagyok es mar foglalkoztat a kerdes h milyen pampers pelust vegyek neki mert van a nem born baby 1 es a 2.

A babucit mar most 3kg.nak merte a doki!

2017. dec. 18. 08:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Papmers prrmium care es dmes jók.

Vegyél 2 félét 2 méretben kis csomagokban mert jó kitapasztalni elobb

2017. dec. 18. 09:54
 12/19 anonim ***** válasza:

En a libero 2 méretét vettem,nem aggódtam túl h mekkora kell!teljes jo volt.

Attól h 3 kilora saccoljak az még nem jelenti azt h az a pelenka jó lezs.lehet h hosszú baba,lehet h kis zsufi lesz és akkor már másmilyen kell.

Nálunk átlagos volt a bébi igy teljesen jó volt a liberi kettes,3-5kg méret.

2017. dec. 18. 10:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Én Huggies Elite Soft 1-est és Pufies Mini 2-t vettem neki mindkettőt kicsi kiszerelésben aztán majd meglátjuk. Remélem nem a Pufies válik be mert azt közben már sehol nem lehet kapni. :D
2017. dec. 18. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Fiamat is 3 kg-ra becsülték 37 hetesen. Aztán megszületett 39+4-re 2700 grammal...

Pampers new born 1-es pelust vettem neki.

Későbbiekben a Pampers active baby (zöld csomagolású) vált be, a narancs nekünk nagyon rossz volt. Meg a Liberóból is kijött mindig minden, nem is kísérleteztem túl sokat, maradtunk a zöld Pampersnél. Végig nagyon jó volt.

2017. dec. 18. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Müller saját márkást használtunk, 1es is nagyocska volt a 3330-al született fiamra. Pár hétig ez volt, aztán jöttek látogatni és mindenki pamperst hozott. Elfogyott.
2017. dec. 18. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Zöld és fehér pampers, rossmannos, dm-es, mülleres pelenkák szerintem nagyon jók, vegyél 1-2 kisebb kiszerelést 1-es méretből, aztán úgyis meglátod, hogy hogy alakul, pelenkát bárhol lehet venni, szóval nem muszáj előre feltankolni belőle.

(Nekünk a Libero csak totyogó kortól jött be.)

2017. dec. 18. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Pampers premium caret használunk születésétől és sosem volt baleset. Vettem 1-es és 2-es méretet is de legalàbb egy hónapig jó volt az 1-es. 3100-al született.
2017. dec. 18. 13:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek az infokat
2017. dec. 18. 13:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi liberot vettünk.
2017. dec. 18. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!