Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen, es hany darab cumisuve...

Milyen, es hany darab cumisuveget vegyek az aprilisban szuletendo babamnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én két cumisüveget vettem; egy üveget, amit tejhez/tápszerhez és egy műanyagot teához/vízhez. Mindkettő Nuk-os.

Szerintem nem érdemes nagyon bevásárolni, mert jó esetben lesz elég tejed, és tudod szoptatni, így meg nem lesz annyira szükség a cumisüvegre, de azért így kettő jó ha van.

2011. jan. 31. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
A Nuk-ot én is ajánlom, de csak üveget vegyél, sokkal higiénikusabb, mint a műanyag. Ha szoptatsz majd, akkor kettő bőven elég!
2011. jan. 31. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia

En nem vettem cumisuvegeket es meg is bantam, mert tapszert kapott a lanyom az elso naptol.

En ezeket hasznalom:

[link]

2011. jan. 31. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én a Mam (1db 160ml és 1db 260 ml)cumisüvegét választottam:

4 részből áll-nem kell cumimosó kefe, mert jól szédszedhető és önmagát sterilizálja úgy, hogy pici vizet öntesz az aljára és alulra rakod a cumi részt ezután mikro. Így nem vettem sterilizálót, mert a játszócumit is így sterilizálom.(a többit Híperol oldatba rakom).A mennyiségről annyit, hogy legyünk optimisták a szoptatással kapcsolatban:).

2011. jan. 31. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Én max 1-et vennék, teljesen mindegy milyet.

Egy darab 260-as aventet vettem az első babámnak, 7 hónapos volt, mikor kibontottam a csomagolásából - vizet ivott belőle. Igény szerint szoptatott baba volt.

Második babámnak nem vettem cumisüveget, most 3 hónapos.

Szerintem egyelőre vegyél egyet, ha ragaszkodsz hozzá, többet felesleges. Majd ráérsz többet venni, ha tényleg kell. És kibontani is ráérsz akkor, amikor tényleg kell, felesleges előre sterilizálni.

2011. jan. 31. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is max.kettőt,mert lehet,hogy te sem fogod őket használni.
2011. jan. 31. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egyet vettem, azt se használtuk soha, pedig 2 kicsi kinőtt már nálunk ebből a korból.
2011. jan. 31. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2011. febr. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!