Milyen, es hany darab cumisuveget vegyek az aprilisban szuletendo babamnak?
Szia!
Én két cumisüveget vettem; egy üveget, amit tejhez/tápszerhez és egy műanyagot teához/vízhez. Mindkettő Nuk-os.
Szerintem nem érdemes nagyon bevásárolni, mert jó esetben lesz elég tejed, és tudod szoptatni, így meg nem lesz annyira szükség a cumisüvegre, de azért így kettő jó ha van.
Szia
En nem vettem cumisuvegeket es meg is bantam, mert tapszert kapott a lanyom az elso naptol.
En ezeket hasznalom:
Szia
Én a Mam (1db 160ml és 1db 260 ml)cumisüvegét választottam:
4 részből áll-nem kell cumimosó kefe, mert jól szédszedhető és önmagát sterilizálja úgy, hogy pici vizet öntesz az aljára és alulra rakod a cumi részt ezután mikro. Így nem vettem sterilizálót, mert a játszócumit is így sterilizálom.(a többit Híperol oldatba rakom).A mennyiségről annyit, hogy legyünk optimisták a szoptatással kapcsolatban:).
Én max 1-et vennék, teljesen mindegy milyet.
Egy darab 260-as aventet vettem az első babámnak, 7 hónapos volt, mikor kibontottam a csomagolásából - vizet ivott belőle. Igény szerint szoptatott baba volt.
Második babámnak nem vettem cumisüveget, most 3 hónapos.
Szerintem egyelőre vegyél egyet, ha ragaszkodsz hozzá, többet felesleges. Majd ráérsz többet venni, ha tényleg kell. És kibontani is ráérsz akkor, amikor tényleg kell, felesleges előre sterilizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!