Akinek a gyerkőce áprilisban tölti a 3-at, hogy vágnak neki az óvodának? Hisz nemsokára szünet, közben meg vissza kellene mennie dolgozni.
szia
választ nem tudok, de mi is így vagyunk.
Azért köszi, hátha későbbiekben tud valaki segíteni!
(most vettem észre, hogy elírtam a kérdést, nem mennie hanem mennem)
Bocsi az Offért, de engem is érdekelne a megoldás.
Igaz a fiam még csak 15 hónapos, de szintén áprilisi,és én is agyaltam már ezen, hogy a nyári időszak alatt mi lesz..
A lányom májusi, minket is elutasítottak tavaly. Nálunk maradt volna a magánbölcsi, mivel nincs a közelben senki, akire hagyhatnám. Közbenén terhes lettem, de így megoldódott a dolog, de én is nagyon pipa voltam.
Szintén Pest megye!
Kérdezd meg a védőnőt, hogy nem tud-e ajánlani valakit, aki gyerekekre vigyáz. Ők mindig ismernek egy-két gyerekvigyázót. Sajna jobb ötletem nincs, talán ez még olcsóbb mint a magánbölcsi.
2,5 éves kortól mehet oviba. Tehát nem áprilisban, hanem már januárban.
Egyébként a mi ovinkban én 5 kisgyereket láttam, akik jártak a leendő óvónénihez, a nagycsoportba logikusan. És szeptembertől folytatják a minicsoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!