Miert van az, hogy vannak akik segitseget kernek, hogy esetleg van-e valaki, aki a szuletendo kisbabajanak tudna adni ezt azt?
Es akkor jelentkeznek,h segitenek es nem penzert hanem ingyen is odaadjak a nem hulladek pl./babakocsit/,es az illeto holgyemeny,nem tud visszajelezni,h erdekli e a dolog v sem.
Komolyan ennyire halatlanok az emberek?Pedig csak annyit kene irnia,h bocsanat nem erre gondoltam,es nem aktualis mar.
Bocsanat,h igy kiakadtam,de most elszor segitettem vna idegen embernek aki elmondasa szerint raszorul,es akkor ez tortenik.Termeszetesen nem egy uj babakocsirol volt szo,de kifogastalan allapotu es sok kismamanak meg ilyen sincsen sajnos,O meg nem tud vissza irni.
szia.ez lehet figyelmetlenseg,es neveletlenseg.en este nem tudnäk aludni a lelkiismerettöl.egyszer egy rakäs ruhät(bebi)ajändekoztam vkinek,keöbb kiderült,hogy többszäzezrek vannak a bszämläjän,mert nem veszi föl e gyeset,mert a ferje teljesen eltartja.sajnos nem mindenki az aminek lätszik,vagy csoro de tul büszke.
ne aggodjbisztos van valaki aki tenyleg räszorult.üdv:M
neveletlenseg, igen.
én most várok babát, 36. hetben vagyok, tegnap láttam a liftünk ajtaján egy felhivast, miszerint a hazban elo egyik rokonanak most szuletett fogyatekos babaja, 7en elnek egyutt, minden segitseg jól jönne.
olyan szomoru vagyok, hogy nem tudok segiteni, de biztos felre fogom tenni en is a holmikat, hogy mason tudjunk majd segíteni.
egy rossz tapasztalat ..csak azt minősíti, de ettől még vannak sokan, akik rászorulnak, és megérdemlik, és nem ilyen hálátlanok.
Sajnos,h ilyen megtortenhet,h nem a raszorulok kapjak meg a segitseget nagyon sok esetben.
Az utolso hozzaszolonak irtam priviben,mert szivesen odaadnam,h elfogadja az a csalad a kocsit,kepet is tudok kuldeni a kocsirol.
De azert megnyugodtam,h mas is igy gondolja nem csak En.
Koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!