Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti élnétek olyan családban,...

Ti élnétek olyan családban, ahol 10-en vagytok testvérek?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen pont 10, de a lényeg, hogy nagy családban. Tegyük fel, hogy jól is éltek, mindenkinek biztosítva van anyagilag, amire szüksége van. Vagy van itt olyan, aki nagy családban nőtt fel?

2017. dec. 16. 08:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Én boldog lennék, ha nagy családom lenne. Főleg, ha szeretnénk egymást.
2017. dec. 16. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Szülőként nem vállalnék ennyit, akkor sem, ha az anyagi háttér adott. Egyik gyerekre sem jutna kellő figyelem, illetve nekem sem lenne egy perc nyugtom sem. 2 gyerekünk van, kényelmes és békés az életünk. Nálunk a maximum a 3 gyerek.
2017. dec. 16. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Igen van olyan aki ilyen nagy családban nőtt fel. Mindennek megvan az előnye és a hátránya.
2017. dec. 16. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha kulturált a család, akkor igen. Mert vagy a primitíveknek van sok gyerekük, vagy a kulturált, művelt, vallásos embereknek, akik egy gyereket sem vetetnének el, és a sok gyerek ellenére minden fontosat meg tudnak adni a gyereknek, Lehet, hogy nincs tv-jük, de olvasnak, kirándulni járnak együtt, szóval kulturált emberek módjára élnek. Ilyen családban élnék sok testvére mellett, az elsőben leírt családban nem.
2017. dec. 17. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Èn szeretnèk jóban lenni ès az èlete rèsze lenni a testvèremnek, ezèrt bőven elèg egy. Enmyi emberhez màr nehèz lehet alkalmazkodni. Elhiszem, hogy nagy csalàdban is lehet nagy az összetartàs meg minden, de ez màr nekem sok lenne. Szinte minden nap ünnepelhetnènk valaki nèvnapjàt/szülinapjàt/ballagàsàt/eljegyzèsèt stb. Főleg ha pàrjuk ès gyerekük is van. Nem tudnèk ennyi emberrel olyan szoros kapcsolatot àpolni szerintem mint most a testvèremmel ès a fèrjem testvèrèvel. Legalàbbis èn így èrzem, úgyhogy inkàbb nem.
2017. dec. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!