Szerinterek nagy családban jobb az élet? Milyenek a testvérek viszonya?
Szerintem ez nem csak attól függ, hogy nagy vagy kiscsalád vagytok.
Ismerek szétszéledt nagycsaládokat, és összetartó kis családokat is (max. 2 testvér).
Nekem egy testvérem van, nagyon jóban vagyunk. Imádom, ha összejön az ő családja és a miénk (2-2 gyerek van itt is, ott is). Nem vagyunk sokan, de nagyon szeretjük egymást.
Barátnőmnek 4 testvére van. Kettő külföldön él, az egy aki meg itt maradt, lelépett valahová... Náluk nincsenek családi összejövetelek. Szülők soha nem hívták össze őket, el is váltak.
Szóval most akkor mondhatnám, hogy hiába voltak "sokan", még sincs összetartás közöttük.
Szerintem sokkal inkább függ a neveltetéstől, az emberek mentalitásától és a környezeti hatásoktól, hogy mennyire összetartó a család.
S talán a legjobb kapocs egy édesanya, aki összehívja a családot, még ha néha gondok is vannak! Független attól hányan vagytok a családban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!