Anyukák nálatok milyen lett a nemi élet a szülés óta? Jobb vagy rosszabb?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 15:30
1/9 anonim válasza:
Rosszabb nem lett semmiképp, de ritkább...
2/9 anonim válasza:
Nem lett se rosszabb,se jobb,de ahogy az előző is írta,jóval ritkább...
3/9 anonim válasza:
Csatlakozom! Nagyon ritkán tudunk együtt lenni, nem azért mert nem akarjuk, de sokszor örülünk, ha aludhatunk! Viszont amikor van rá időnk és energiánk, szerintem sokkal jobb, mint előtte volt...
4/9 anonim válasza:
Dettó mint az előzőknél. Nem rosszabb (sőt!:D) csak ritkább sajnos :S
5/9 anonim válasza:
3 hónapos a kislányunk, és sajnos csak 2x voltunk együtt szülés óta. :( Ugye megvártuk a 6 hetet, utána meg megjött, és ahogy az előttem szólok írták, inkább alszunk. :(
Egyébként meglepődtem, mert egyáltalán nem fájt, sőt, talán még jobb is volt, mint előtte. (mondjuk lehet azért, mert azelőtt áprilisban!!!! voltunk együtt - veszélyeztett voltam :( )
6/9 anonim válasza:
Nem változott, ugyan úgy napi szinten 1-2 van a minősége pedig ugyan olyan tökéletes.
7/9 anonim válasza:
Hát mennyiségre ugyanannyi van mint régen, DE az első 3 hónap...hááát... én élveztem, a párom nem, annyira tég vtam :( Utána minden jó lett, nekem jobb mint előtte, többször van orgazmusom egy aktus alatt, a párom meg élvezi h ilyen örömöket okoz, szal mondhatni jobb lett. Az első 3-4 hónapra meg nem szívesen emlékszem vissza, én állandóan sírtam h mi lesz majd ezután.. Na de azóta szerencsére minden a helyére állt. 9 hós kisfiú anyukája!
8/9 anonim válasza:
Ugyanolyan csak rettenetesen ritkán van hozzá energiánk.
Ráadásul a férjem is 3 müszakban dolgozik!
9/9 anonim válasza:
Ugyanolyan csak sajnos ritkábban kerül rá sor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!