Van itt olyan aki nem szedett terhes vitamint és egészséges babája született?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert én kihányom az összes vitamint.Ha sok gyümölcsöt enszek és szedem a folsavat akkor lehet valami baja a babának?2010. jún. 2. 13:27
11/18 anonim válasza:
A terhesvitamint elsősorban a gyógyszer gyártói szeretnék, ha szednéd, mert nekik a PROFIT a lényeg, és nem az, hogy neked egészséges kisbabád szülessen. Ez a kőkemény valóság.
12/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Én sem szedek a folsav mellé semmi9t, a dokim sem ajánlott semmit, sőt lebeszélt még a Ca-ról is, amit a fogaim miatt akartam szedni. Ne aggódj! Az orvosok tudják,mit beszélnek. :)
10 hetes km
13/18 anonim válasza:
Én is szedtem és nálunk is vannak problémák...
15/18 anonim válasza:
Szia.Én sem szedtem semmit,csak folsavat és a vége felé Mg-t,mert görcsölt a lábam és keményedett a pocim a 32.héttől.ŰNyáron volt a nagyja a terhességemnek és semennyi gyümi nem volt elég :-)
Teljesen egészséges a kislányom,aki 19 hónapos.
4kg-val és 57cm-vel született.
16/18 anonim válasza:
Én sem szedtem vitamint, és minden OK.!
17/18 anonim válasza:
Én szedtem, de a 4-5 hómlnapban nagyon feltűnően nagy lett a hasam, és a baba is jobban nőtt akkor az átlagnál. Minden hónapban mentem ultrahangra, innen tudom. Akkor abbahagytam a vitamint. 3200 g és 53 cm-rel született a fiam. 19 hós, sosem volt beteg:)
18/18 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a választ.Akkor én se szedem tovább,hiszen van elég gyümölcs meg zöldség most.És attol legalább nem hányok.Egyébként van már egy lányom aki a 38-ik héten született 3850gr-al és vele szedtem elevitet.
2010. jún. 3. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!