Van az a pénz/beosztás, amiért szülés után 1,5 héttel (nem elírás) visszamennél dolgozni?
Kolléganőnk megcsinálta...Nem igazán értem, legalább a 6 hét gyermekágyat várta volna ki. Nektek mi erről a véleményetek?
Üdv és köszi!
Akkor most engem itt nagyon le fognak pontozni.
A nagylányom 24 hónapos, a kicsi 4 hónapos.
A nagy 2 hónapos volt amikor visszatértem a munkakörömbe. Először itthonról dolgoztam internetes összeköttetéssel. A lányom 6 hónapos koráig csak anyatejet evett. És soha nem passzoltam le. A főnököm nagyon jól tudta, hogy ha értekezletre megyek jön velem a lányom is :-D
1 évesen ment bölcsibe. Onnantól az irodában dolgoztam. Közben terhes lettem a második lányommal. a terhességemet végigdolgoztam. Értsd szó szerint. 41 hétre szültem, és a szülés előtti nap még értekezleten voltam. A szülés után én nagyon fitt voltam. Most 6 hét után újra itthonról dolgozom nap közben. Lányom anyatejes, nincs vele semmi gond.
Tehát megoldható. csak össze kell hangolni.
Mellesleg, mostmár elkezdtünk a harmadik gyereken gondolkozni.
Nem hiszem, hogy a gyermekeimnek jobb lenne, ha itthon ülnék, és azon filóznék, hogy miből fogunk megélni, vagy ahogy itt egyesek is, hogy mikor jön már a pénz :-D
Kedves Válaszolók!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, pro és kontra. Ezek alapján úgy gondolom, hogy egy naponta több fontos döntést hozó nőnek tudnia kell döntenie arról is, hogy mi a legjobb neki ill. családjának, még akor is, ha ez külső szemmel furcsa, és mások számára érthetetlen.
Minden jót, üdv!
Nincs a világon az a pénz és az a vezetői beosztás, ami miatt ezt egy anyának meg kellene tennie!
Bárki bármit is mond, egy újszülött kisbabának létfontosságú, hogy a nap 24 órájában érezze, maga mellett tudja az anyja közelségét. Nem is tudjuk, mennyi mindent érez a világból már egy ilyen kicsi ember is, és mi minden következhet ebből a későbbi életére nézve. Lehet, hogy az egész életére kihat az, hogy ebben az első néhány hétben nem érezte azt a biztonságot, amire ekkor - a születés traumája után - szüksége lett volna!
(egy szintén komoly vezetői beosztásból szülni jött anyuka, akinek függetlenül a nagyon is megbecsülendő munkahelyétől, első a gyereke)
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
(Az utolsó mondatot külön köszönöm.)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!