Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van az a pénz/beosztás,...

Van az a pénz/beosztás, amiért szülés után 1,5 héttel (nem elírás) visszamennél dolgozni?

Figyelt kérdés

Kolléganőnk megcsinálta...Nem igazán értem, legalább a 6 hét gyermekágyat várta volna ki. Nektek mi erről a véleményetek?

Üdv és köszi!

2010. jún. 2. 13:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%

Akkor most engem itt nagyon le fognak pontozni.

A nagylányom 24 hónapos, a kicsi 4 hónapos.

A nagy 2 hónapos volt amikor visszatértem a munkakörömbe. Először itthonról dolgoztam internetes összeköttetéssel. A lányom 6 hónapos koráig csak anyatejet evett. És soha nem passzoltam le. A főnököm nagyon jól tudta, hogy ha értekezletre megyek jön velem a lányom is :-D

1 évesen ment bölcsibe. Onnantól az irodában dolgoztam. Közben terhes lettem a második lányommal. a terhességemet végigdolgoztam. Értsd szó szerint. 41 hétre szültem, és a szülés előtti nap még értekezleten voltam. A szülés után én nagyon fitt voltam. Most 6 hét után újra itthonról dolgozom nap közben. Lányom anyatejes, nincs vele semmi gond.

Tehát megoldható. csak össze kell hangolni.

Mellesleg, mostmár elkezdtünk a harmadik gyereken gondolkozni.

Nem hiszem, hogy a gyermekeimnek jobb lenne, ha itthon ülnék, és azon filóznék, hogy miből fogunk megélni, vagy ahogy itt egyesek is, hogy mikor jön már a pénz :-D

2010. jún. 2. 14:22
 22/27 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, pro és kontra. Ezek alapján úgy gondolom, hogy egy naponta több fontos döntést hozó nőnek tudnia kell döntenie arról is, hogy mi a legjobb neki ill. családjának, még akor is, ha ez külső szemmel furcsa, és mások számára érthetetlen.

Minden jót, üdv!

2010. jún. 2. 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Az állatok is GONdOZZÁ,,ETETIK az újszülött kicsinyüket.
2010. jún. 2. 17:02
 24/27 anonim ***** válasza:
89%

Nincs a világon az a pénz és az a vezetői beosztás, ami miatt ezt egy anyának meg kellene tennie!

Bárki bármit is mond, egy újszülött kisbabának létfontosságú, hogy a nap 24 órájában érezze, maga mellett tudja az anyja közelségét. Nem is tudjuk, mennyi mindent érez a világból már egy ilyen kicsi ember is, és mi minden következhet ebből a későbbi életére nézve. Lehet, hogy az egész életére kihat az, hogy ebben az első néhány hétben nem érezte azt a biztonságot, amire ekkor - a születés traumája után - szüksége lett volna!

(egy szintén komoly vezetői beosztásból szülni jött anyuka, akinek függetlenül a nagyon is megbecsülendő munkahelyétől, első a gyereke)

2010. jún. 2. 22:29
 25/27 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

(Az utolsó mondatot külön köszönöm.)

Üdv!

2010. jún. 3. 08:23
 26/27 anonim ***** válasza:
89%
Szia. En szules után fél évvel fogok visszaállni munkába, mert kell a pénz. A párom munkanélkuli, ezért o fog otthon maradni a babával. Ha meg akarunk élni, akkor ezt az áldozatot meg kell hozni.
2010. jún. 3. 15:28
 27/27 anonim ***** válasza:
90%
Fél éva az akkor sem másfél hét.
2010. jún. 4. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!