Zsombor, Marcell vagy Olivér a szebb név szerintetek?
Marcell, de igazából magamtól azt sem adnám.
Viszont a vezetéknévhez szerintem a Zsombor passzol a leginkább.
Olivérrel olyan gá LOL ivér;
Marcell-lal és Zsomborral nagyon jól hangzik a vezetéknév; nekem a Zsombor név jobban tetszik, mint a Marcell.
Szóval én a Zsomborra szavazok. Amúgy nagyon sok Marcit ismerek, és valszeg csomóan pont azért adják ezt a nevet, merthogy a Marci-becézés milyen aranyos; amúgy ha már Marci, abból nekem a Márton-verzió jobban tetszik, azt a nevet viszont imádom, mert alakban nem sok köze van a Marcellhoz, és valamiért a Mártont az egyik leggyönyörűbb névnek tartom, de ez most nem tartozik ide. Zsombor név meg dallamos is, férfias is, és nem egy szeplős kisgyereket képzelek hozzá, mert a Marcihoz és Marcellhoz azt. Ezt most senki ne vegye magára, ha netán ezt egy szeplős kisgyerek is olvassa; nincsen bajom a szeplős kisgyerekekkel!:D XD Na jó, amúgy a Marcell talán dallamosabb, de a Zsombort valahogy sokkal komolyabb névnek találom, és ezért is jobban tetszik többek között, meg amúgy szerintem még lehet, hogy a ritkasága is közrejátszik.
Zsombor
Az Olivér nem tetszik, a vér szóra asszociáciálok, de a vezetéknévvel dallamos. Lányba meg Gál Olívia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!