Olívia és Olivér? 4.5 éves Olivér fiúnk?
Figyelt kérdés
5-6 hetes várandós vagyok, így még csak nagyon finoman óvatosan de már fontolgatom a választott nevet ha kishugi érkezne. Szóval imádom az Olivér nevet és ha lányunk lenne akkor legszívesebben az Olíviát adnám. Szerintetek?2017. szept. 22. 22:03
1/25 anonim válasza:
Mindketto jo nev, de mindketto divatnev.
2/25 A kérdező kommentje:
Divat név? Felénk nem. 55 gyerek van az oviban és csak az enyém Olivér.
2017. szept. 22. 22:11
3/25 anonim válasza:
szerintem túl hasonló.
nálunk már az is zavart okozott, hogy én Anita vagyok, öcsém Attila, kétszintes lakás, anyukánk felkiabált, sose tudtuk, kinek szólnak, most Anit mondott vagy Atit?
4/25 anonim válasza:
2016 ban az Oliver a 17. legtobbet adott nev volt. Minek nevezned, ha nem divatnév ?
5/25 anonim válasza:
Túlságosan hasonló és ugyanúgy becézik. Lehet, hogy cikiznék is őket a suliban.
Nem adnám ezt a nevet, ha kislány lesz.
6/25 anonim válasza:
Jajj, biztos nem. Szép név, de nem adnék páros nevet.
7/25 anonim válasza:
Én sem adnék ennyire hasonlót. Krisztina-Krisztián is pl. elég gáz szerintem, ez is hasonló. Olyan, mintha teljesen fantáziátlanok lennének a szülők és nem ismernek több nevet.
8/25 anonim válasza:
Ha ez tetszik add nyugodtan. Régen meg sok István, József és Mária volt.
9/25 anonim válasza:
Ugyan ez a 2 név volt a top, fiunk lett, Olivér lett. Ha másodjára lányunk lesz, akkor viszont nem adnám az Olíviát (pedig az még jobban tetszik mint az Olivér). Emília lesz, ha a következő lány lesz. Az hasonlít az Olíviához hangzásban, de nem annyira egyforma.
10/25 anonim válasza:
Kérdező, te véletlenül nem én vagy? :D az én fiam is Olivér, és az Olívia naaagyon tetszik, szívesen adnám majd ezt a nevet a jövendőbeli lányomnak. de attól félek, ez így "túl sok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!