Olívia és Olivér? 4.5 éves Olivér fiúnk?
Figyelt kérdés
5-6 hetes várandós vagyok, így még csak nagyon finoman óvatosan de már fontolgatom a választott nevet ha kishugi érkezne. Szóval imádom az Olivér nevet és ha lányunk lenne akkor legszívesebben az Olíviát adnám. Szerintetek?2017. szept. 22. 22:03
21/25 A kérdező kommentje:
Teljesen jól gondoltad hogy a fiunkról írok jó az ertelmező képességed ☺ attol függetlenül hogy félre vezetően írtam.
2017. szept. 24. 14:57
22/25 A kérdező kommentje:
Köszi 20as. Hasonlóan vélekedek. Köszönöm mindenkinek aki irt
2017. szept. 24. 14:58
23/25 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi gáz a volt barátomat is Olivérnek hívták a húga pedig Olívia volt. A becézésnél sem volt gond mivel az egyiket Olinak a másikat Livinek becézték. Egyébként szerintem tök király és ha ez tetszik akkor válaszd nyugodtan ezt:)
24/25 anonim válasza:
Nálunk is listán volt mindkét név mindhárom gyerekünknél, végül az első kisfiam Olivér lett, de a lánytesó már nem lett Olívia, más nevet választottunk.
25/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, összeköti a tesókat. Becenevek lehetnek különbözőek, barátok korcsoport úgy is más. Én adnám a gyerekeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!