Felétek mennyire gyakori az Olivér név? Tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Ezt szánjuk a kisfiunknak, de nem szeretnénk tucatnevet se adni.2017. júl. 12. 17:27
1/15 anonim válasza:
Felénk nem túl gyakori, nem ismerek egy Olivér nevű embert sem, semmilyen korosztályban.
2/15 anonim válasza:
Nálunk idén 7 Olivér nevű baba született.
2016os országos listán 17. leggyakrabban adott név volt (736 baba kapta első névnek és 141 másodiknak).
Elég gyakori név, de ha ez tetszik mindkettőtöknek akkor legyen ez.
3/15 anonim válasza:
Felénk nem olyan gyakori, de azért akad belőle elég. Nekem személy szerint nem tetszik.
Ha viszont mindkettőtöknek tetszik, én adnám, főleg, ha felétek nincs sok Olivér.
4/15 anonim válasza:
Felénk kifejezetten gyakori. Nem értem miért, mert nagyon csúnya. Különösen amiatt, hogy benne van a vér szó.
5/15 anonim válasza:
Nálunk nagyon gyakori, benne van az 5 leggyakrabban adott névben.
6/15 anonim válasza:
A fiam is Olivér :) 2016 augusztusban született, akkor a kórházban csak egy másik Olivér volt még. Viszont volt 4 Milán :D
7/15 anonim válasza:
Kolleganőm kisfiát hívják így, más Olivért nem ismerek.
8/15 anonim válasza:
Nálunk ritka, én sem szívesen adnám. 2 felnőtt Olivért ismerek, gyereket egyet sem.
10/15 anonim válasza:
Nálunk ritka, egy gyereket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!