Mennyire igaz az, hogy kettővel könnyebb, mint eggyel?
Figyelt kérdés
Sokszor mondogatják ezt nekem, de elég szkeptikusan állok hozzá, nem tudom elképzelni, hogy könnyebb lesz majd 2 gyerekkel, mint eggyel...Majdnem 2 ev lesz a korkülönbség. Mik a tapasztalataitok?2017. dec. 5. 14:56
11/13 anonim válasza:
Ebben egyetértünk 10-es, de nem ez volt a kérdés.
9.
12/13 anonim válasza:
azert konnyebb mert mar nem agyalsz es aggodsz annyit, es tudod hogy a nonstop szoptatas, a nemalvas, a miertnemeszik, miertilyetkakilt gondok csak atmenetiek. Persze minden gyerek mas, es a masodik se kevesbe fontos, de valahigy konnyebben veszi az ember az akadalyokat. en legalábbis sokat tanultam az elsovel, ami segitett a masodiknal.
szinten 2ev4ho a kulonbseg...
az eleje piszok gaz egyebkent amikor meg a nagy is kicsi, es szinte mindenben segiteni kell neki is es ugye a jatekot is igyenyli jogosan...
most mar (a kicsi is 2 eves) a vilag legjobb dolga, szuperul eljatszanak...
13/13 A kérdező kommentje:
Jesszusom, igy, hogy 1 eves elmult a kicsi is, legszivesebben pofancsapnam magam, amiert ilyen hulyeseget kerdeztem. Nem konnyebb. Baromira ezerszer nehezebb!
2019. ápr. 25. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!