Könnyebb 3 gyermekkel, mint kettővel?
Szerintem 2vel könnyebb mint eggyel, viszont hogy 2 vagy 3, az már nem lényeges különbség (nevelés szempontjából nem anyagilag)
A fiam 5 éves volt, a lányom 4 lesz (17 hónap van köztük), a pici fiam pedig 6 hós lesz.
A nagyok oviban, van időm délelőtt a picire, délután míg alszik, addig a nagyokra. Ők jól elvannak együtt, ha a pici nyűgös, és látják, hogy nem tudok velük foglalkozni, nem nyúznak, játszanak valamit.
Az esték néha stresszesek, de nem vészes. Amit nehéz összehozni, az a közös családi program, pl. velük lehetne moziba, vidámparkba menni, a picurral viszont nem.
Sokat tudnék írni, csak időm nem nagyon van..:-)
Ninuminu
Így van, az előttem szóló már meg is írta...
Az egy gyerek folyton téged nyúz, ha ketten vannak, könnyebb dolgod van -illetve nekem igen, mert 17 hónap a korkülönbség, így tényleg jól elvannak együtt, de ezt már írtam.. :-)
Ninuminu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!