Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted is "alapigazság",...

Szerinted is "alapigazság", hogy a nő magának szüli a gyereket?

Figyelt kérdés

Ez azt akarja jelenteni, hogy a férfi nem tud mit kezdeni egy babával, csak már akkor, amikor van annyira értelmes és nagy, hogy beszél, jár, csüng az apján, játszik vele stb. Emiatt pedig az első nehéz hónapokban a férfi mintegy "kivonul" a gyerek körüli teendőkből:nem éjszakázik, nem altat, csak rövid ideig (10-15 percig) van a gyerekkel stb, tehát minden a nőre marad, mondván, hogy a férfi dolgozik, fáradt és szeretne kikapcsolódni, ne a feladat várja már otthon is.

Az én véleményem az, hogy ennek ma már nem így kell lennie, a férfinak is ki kell vennie a részét. Míg neki (jó esetben) van egy eleje és egy vége a munkaidejének, addig a nő minden nap 0-24-ben "ügyeletes" a gyerek mellett,illetve ahogy nagyobb lesz a gyerek, a nő is újra dolgozni fog.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre és a tapasztalataitokra.

2017. nov. 29. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy az, hogy a férjem megetetni, átöltözteti, tornáztatja, pelusozza, altatja vagy épp játszik a kisfiúnkkal az a kettejük kapcsolatának fontos. Ott ahol ezt apuka nem akarja/csinálja azzal az ürüggyel, hogy ő dolgozik, fáradt, nem tudja/érti, ez női feladat, stb ott nem anyukával szúr ki, hanem saját magával és a gyerekével. Egy gyereknek nem csak másfél két éves korától van szüksége az apjára.
2017. nov. 29. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Van ebben valami hogy a nő magának szüli.Ha a házasság/kapcsolat felbomlik akkor az esetek túlnyomó többségében az anyának marad a gyerek. Ez a kapcsolat egy életre szól,a férfi sajnos sokszor változó tényező az egyenletben. A nő magának szül gyereket mert az sokszor egy szent és elszakithatatlan kötelék néha olyannyira erős hogy akár még40-50 évesen is anyuka szoknyaja alatt marad. Környezetemben nem egy példa van arra hogy 30-40 éves férfiak kettesben élnek az anyjukkal és mivel sosem válnak le egészséges mértékben, nem nőnek fel igazán, agglegények maradnak. És van olyan anyuka akinek ez is a célja már szülésnél is hogy a gyermeke élete végéig mellette maradjon. Ilyen értelemben igen magának szül a nő.
2017. nov. 29. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én 34 éves exem ilyen volt. Persze a féltékenysége és az ármányai szét is választottak bennünket. De egyébként sem lenne jó partner az akire nem lehet számítani mert mindenben első és legfontosabb az anyja. Meg tudom érteni hisz ha belegondolok az anyai kötelék örök ő az aki mindig ott lesz mellette míg

egy parkapcsolat tönkre is mehet.

2017. nov. 29. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért is szülhet egy nő magának hogy legyen aki majd ellássa öreg korára, hogy legyen egy ezermester a háznál aki mindent elintéz megcsinál, elvisz kirandulni, hazaadja a pénzt stb stb.. ebbe a típusú kapcsolatba nem fér bele harmadik fél. Ők ketten egy család. Irigylem volt anyósomat ezért a klassz fiúért. Mióta őt ismerem én is bátran szülnék akár egyedülálló anyaként is. Persze én nem akarnám magamhoz láncolni a fiam, legyen neki családja legyenek unokák.
2017. nov. 29. 17:42
 15/15 anonim válasza:

Az en szuleimnel pont forditva volt, apam nevelt fel gyakorlatilag. Anyam imad aludni ezert o nagyon hamar lefekudt mindig, nem volt hajlando ejszakazni sem, es boven kesobb kelt, mint en. Az ido 90%-at apammal toltottem, anyam 1 eves korom utan berakott bolcsibe es ezzel letudta a gyereknevelest; hetvegente eljart mindenfele tanfolyamokra, otthon hagyott egyedul apammal (meg kesobb 2 ocsemmel). De ez meg is latszik most, szuleim elvaltak es mindket tesommal apuval elunk. A valas ota anyam probalkozik rendbehozni a kapcsolatunkat, de valoszinuleg soha nem keszek hozza olyan kozel, mint apaval.

17l (bocsi az ekezethiany miatt, de hosszu valasznal nincs turelmem kiirogatni ^•^")

2017. nov. 29. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!