Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki valami jó tanács? Már...

Valaki valami jó tanács? Már teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál.Kiderült,hogy cisztám van.Kaptam norcolutot amit mikor beszedtem meg is jött rendesen.Aztán most megint nem jött meg.Már 6 napja késik és a hasam folytok szurkál egyszer a jobb egyszer a bal oldalon.Gyanakodtam arra is,hogy esetleg teherbe estem mivel párommal pont ovu másnapján voltunk együtt.2 tesztet csináltam mindkettő negatív lett.Félek már nem is lehet kisbabám mivel már több alkalommal is volt olyan,hogy aktus után 2-2,5 héttel az aktus után fejvesztve rohantunk a patikába tesztért.:(

Az orvos azt mondta a norcolut után be kell állnia rendesen és majd 2-3 alkalom után elhajtja a cisztákat..De úgy nehezen ha nincs is mensesem.

Valaki tudna valamit ajánlani esetleg?

2017. nov. 25. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Ohh a fogalmazásért elnézést.Nagyon elvagyok már keseredve.:(
2017. nov. 25. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért vagy elkeseredve, nagyjából minden nőnek volt már cisztája, ennél nagyobb bajod ne legyen.
2017. nov. 25. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van cisztám. Még messze van a babavállalás, de átérzem a helyzeted. Az egész nyaram szörnyű volt emiatt...

Ne adjátok fel, esetleg menj el másik dokihoz is, hallgasd meg, mit mond.

2017. nov. 25. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki kéne vizsgálni mitől cisztásodsz.
2017. nov. 25. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a ciszták jöttek-mentek, ultrahangon látták, következő mensi után már nem volt ott. Semmi gyógyszer nem kellett rá. Mondjuk nem is késett miattuk a mensim.

Évekig próbálkoztunk a babával, sok probléma kiderült, de konkrétan a cisztákkal senki sem foglalkozott, pedig 6-7x tuti volt.

Végül szerencsére spontán összejött a terhesség, 23 hetes vagyok, azóta tudtommal nem is nézték a petefészkem, legalábbis sosem mondták, hogy gond lenne vele.

2017. nov. 25. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem.is volt cisztám

A terhesseg is azzal indult

Talan megkéne kerned az orvost ha magatol nem.teszi, h nézze már meg mitol van a ciszta

...

Oke h elmulik,de ha pl megint vissza jott akk nagy eséllyel olyankor nincs normalis peteeresed.

Nekem legalabbis a meg nem repedt tuszobol lett , aztan kaptam clostit, akk is lett 1 de baba is.. 7hetesen eltunt a ciszta

Nem kell rogton a sirodat asni, relax!:)

2017. nov. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!