Kétségbe vagyok esve, valaki valami tanács?
És ha halasztanál egy évet és abba a suliba mennél, amit szeretnél, csak egy másik évfolyamba? Vagyis be is ülhetnél a kilencedikesekhez is, ha jól értem, hogy most 10. osztályos vagy.
Mármint ha végképp nincs más megoldás.
Igen, én is ezen izéltem, de ha végképp nem találsz jobbat, még mindig jobb. Én is túlkorosan végeztem, mert betegség miatt többször halasztanom kellett. Nem volt túl jó érzés, de kibírható.
Miből kéne vizsgázz és mekkora anyagrészből? Ha nem erős a suli, akkor magántanárral tudnál készülni rá, aztán megcsinálod valahogyan.
Ha nem speciális kémiás az osztály, akkor a kilencedik első féléve nem olyan para kémiából. Igazából az elektronszerkezet, ami nehéz, a többi nem para.
Sok sikert :) Szerintem egy próbát megérne. Bár ebből pont nehéz a magántanár, de pár óra is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!