Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna váratlan látogatás, rokon esetében?

Figyelt kérdés

Van egy 4 hónapos babám, a házunkon felújítást végeznek. Anyukám testvére írt születésnapomra és megbeszéltük, hogy majd ha lemegy a felújítás (1-2 hét) egyeztetünk és meglátogat minket.

Erre tegnap mikor elmentek a munkások és indultunk a nagy fiamért az iskolába váratlanul beállított.

Nagyon nem volt alkalmas, mondtam is neki, hogy nagyon meg vagyok keveredve, sok dolog történt egyszerre.

Nem igazán vette a lapot, természetesen behívtam a kupiba, de nagyon rosszul éreztem magam, hogy így kell fogadnom, ráadásul tök ki voltam és fáradt.

Ti hogy oldottátok volna meg a helyzetet, mit reagáltatok volna?

2017. nov. 24. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%

Nem vagyok bunkó típus de ilyenkor nem kertelek.

Annyit mondtam volna h "szia , orulok ha jossz/ jottok de rosszabbkor nem tehetted volna maskor hivj fel elotte most mennem is kell a gyerekért "

2017. nov. 24. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Valszeg én is azt mondtam volna, ha akar, kísérjen el, de most sajnos nem tudom beengedni. Köszönöm a sütit, hogy gondolt ránk, de azt sajnos elfelejtette ezek szerint, hogy azt beszéltük, szól előre. Mivel nem szólt, nem tudtam én is felkészülni, ráadásul a körülmények sem úgy alakultak. Sulinál búcsú és megkérni, jöjjön el pár hét múlva. Bocsánatkérés.

Persze vannak, akik ezen berágnak. Én még akkor is hazaküldöm kaputelefonból anyósékat, ha fent nálunk épp áll a bál (egy kisbaba számára gyakran vmi megszakad és akkor ugye sír, főképp estefelé, mikor fáradt, az enyém pluszban állandóan cicit akar nyugtatásképp, ha meg itt egy idegen, akkor csak bőg és ordít, mert a ringatás nem elég, apóson előtt nem kapom elő a mellem), sosem jelentkeznek be, így jártak. Persze mindig van kis nehezítő körülmény a síráson túl. Azt hiszik, hogy haptákban tudok állni... Amikor meg kérem, hogy jöjjenek, nem jönnek. Mert nekik az rosszul esik, hogy nem jöhetnek akármikor...

2018. jan. 3. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!