Mikor jöhetnek az első babalátogatók?
Nálatok mikor mehettek?
Családban volt, aki mondta, hogy rögtön jönni fog, de én várnék azért 2-3 hetet a látogatásokkal. Tudom, hogy ez nem mindenhol van így, és van ismerősöm, aki az első héten elvitte mindenkihez.
El meg főleg nem vinném. Aki kíváncsi, majd jön, de azért ne már első héten..
Azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy sértődés lesz a vége, erre nagyon nagy az esély, és kicsit tanácstalan vagyok.
Segítenétek?
Nálunk a legjobb barátok, barátnőm, nagyszülők már az első pár naptól kezdve. Bár igaz, mi nem is teherként éltük meg, hogy itt vannak, meg ők kiszolgálják magukat nálunk simán, szóval nem az volt, hogy még tőlük is kellett kérdezgetnem, hogy mit kérnek inni, stbstb.
Nekem jó volt, hogy itt voltak, nem zavartak egyáltalán.
Nyilván, amikor ti közösen úgy látjátok jónak. Most az influenza időszakban egyébként se kéne erőltetni a látogatásokat.
Nálunk senki se sértődős és mindenki megvárta, míg mi szólunk, pedig megvárattuk őket rendesen.
De nehéz szülés volt, lassan jöttem helyre, kemény menet volt az összeszokás is (non-stop szoptatás ellenére se akart beállni a kereslet-kínálat stb...).
Képet, videót egyből küldtünk, de kb. 3-4 hét múlva jött a legszűkebb család is.
Nálunk úgy volt h anyum itt volt az első hénen segíteni.
Aznap mikor ment haza jött látogatni keresztanyum, és a lánykám leendő keresztanyja, keresztapja. Ők viték haua anyumat ( kellemest a hasznossal)
Anyósom3k a 2. Héten voltak.
Barátok pedig csak a 6 hét leteltével. Mi is utánba mentünk anyumékhoz,anyósékhoz hogy a dédik és unokatesók is lássák.
Nem hiszem h sértődés lesz.
Én kifejezetten kértem h a kórházba illetve az első héten ne jöjjenek. Nem volt ebből gond. Bár ők kérdezték előtte h mikor jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!