Gáz, ha elakarom majd tenni a lányom kinőtt dolgait?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk a férjemmel sem eladni, sem ajándékozni. Most 8 hós, kistesót kb 3-4 év mulva tervezünk.
Gáz, ha addig elrakok mindent? Ágynemű, kiságy, babakocsi, ruhák, hinta, szőnyeg, etetőszék.. egy szóval tényleg mindent :)
2017. nov. 23. 18:26
1/12 anonim válasza:
Mit csinálnál addig a dolgokkal?
Mi is eltettünk mindent a tesónak. Aztán a tesó után mindent nagy sebességgel eladtam.
3/12 anonim válasza:
Ha van elég hely tárolni,akkor miért lenne hülyeség?Ha már egyszer megvannak ezek a dolgok,legalább nem kell újra beszerezni.3-4 év nem olyan sok.Mondjuk alapból egy csomó mindent használ évekig a kislányod,tehát útban sem lennének jó ideig.
4/12 anonim válasza:
Nálunk nagy a padlás :)én elraktam. Most már szépen folyamatba mindent eladok (3 gyerek után)
5/12 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha valaki mindent elad, utába meg újra vesz
6/12 anonim válasza:
3-4 év nagyon hamar eltelik,és teljesen felesleges lenne most mindent eladni, és nemsokára újra beszerezni. Ráadásul ha újat vettél akkor elég sokat bukhatsz,mert annyira telített a piac hogy szerencse kell hozzá,hogy jó áron el tudd adni.
7/12 anonim válasza:
Én is elteszem. A kisfiam 1 éves és 3 év múlva szeretnénk kistesót. Anyukáméknál minden elfér. Ha valami oknál fogva nem sikerülne akkor majd a tesómék vagy a sógoromék hasznát veszik.
8/12 anonim válasza:
Én is eltettem, most a harmadik gyerek használja a dolgokat és ha már nem kell nekünk, mennek tovább a tesóimhoz.
9/12 anonim válasza:
En eltettem sok ruhat, de megbantam, pedig le vakuum-foliaztuk, megis besargult belole tobb dolog is. Most mar csak az alig hasznaltakat es a nagyon bevaltakat tesszuk el, a tobbit elajandekozom vagy eladom.
10/12 anonim válasza:
Mi is el raknunk mindent. Nem csak a jövőbeli tesónak de unokatesóknak is jó lehet még bármi. Az én fiam is hord olyan ruhát amit a most 3 éves unokanővére hordott ennyi idősen. Sőt a unokabátyja és közte nincs két hónap, rendszeresen cserélgetünk ruhákat. Illetve egy kiságy, pelenkázó, autóshordozó néhány év múlva is nagy szolgálatot fog tenni, főleg ha meg voltál elégedve velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!