Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha elakarom majd tenni a...

Gáz, ha elakarom majd tenni a lányom kinőtt dolgait?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk a férjemmel sem eladni, sem ajándékozni. Most 8 hós, kistesót kb 3-4 év mulva tervezünk.

Gáz, ha addig elrakok mindent? Ágynemű, kiságy, babakocsi, ruhák, hinta, szőnyeg, etetőszék.. egy szóval tényleg mindent :)

2017. nov. 23. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Mit csinálnál addig a dolgokkal?

Mi is eltettünk mindent a tesónak. Aztán a tesó után mindent nagy sebességgel eladtam.

2017. nov. 23. 18:31
 2/12 anonim válasza:
0%
Aranyos.
2017. nov. 23. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha van elég hely tárolni,akkor miért lenne hülyeség?Ha már egyszer megvannak ezek a dolgok,legalább nem kell újra beszerezni.3-4 év nem olyan sok.Mondjuk alapból egy csomó mindent használ évekig a kislányod,tehát útban sem lennének jó ideig.
2017. nov. 23. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagy a padlás :)én elraktam. Most már szépen folyamatba mindent eladok (3 gyerek után)
2017. nov. 23. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az a gáz, ha valaki mindent elad, utába meg újra vesz
2017. nov. 23. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
3-4 év nagyon hamar eltelik,és teljesen felesleges lenne most mindent eladni, és nemsokára újra beszerezni. Ráadásul ha újat vettél akkor elég sokat bukhatsz,mert annyira telített a piac hogy szerencse kell hozzá,hogy jó áron el tudd adni.
2017. nov. 23. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is elteszem. A kisfiam 1 éves és 3 év múlva szeretnénk kistesót. Anyukáméknál minden elfér. Ha valami oknál fogva nem sikerülne akkor majd a tesómék vagy a sógoromék hasznát veszik.
2017. nov. 23. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is eltettem, most a harmadik gyerek használja a dolgokat és ha már nem kell nekünk, mennek tovább a tesóimhoz.
2017. nov. 23. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
En eltettem sok ruhat, de megbantam, pedig le vakuum-foliaztuk, megis besargult belole tobb dolog is. Most mar csak az alig hasznaltakat es a nagyon bevaltakat tesszuk el, a tobbit elajandekozom vagy eladom.
2017. nov. 24. 05:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is el raknunk mindent. Nem csak a jövőbeli tesónak de unokatesóknak is jó lehet még bármi. Az én fiam is hord olyan ruhát amit a most 3 éves unokanővére hordott ennyi idősen. Sőt a unokabátyja és közte nincs két hónap, rendszeresen cserélgetünk ruhákat. Illetve egy kiságy, pelenkázó, autóshordozó néhány év múlva is nagy szolgálatot fog tenni, főleg ha meg voltál elégedve velük.
2017. nov. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!