Elakarom kezdeni a fogamzásgátló szedését. Miket kell tudnom róla? Milyet válasszak? Vannak negatív hatásai? 17/l
Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 20:28
1/4 anonim válasza:
Először is át kell esned egy nőgyógyászati vizsgálaton és valószínűleg egy vérvételen is. Ezután a doki fog fel írni eg, neked megfelelő gyógyszert.
Hátránya egy van. Ha nem veszed be becsúszhat a baba plusz nem véd meg a nemi betegségektől.
2/4 anonim válasza:
másik nagy hátrány: felborítja az amúgy még nem teljesen kialakult hormonháztartásodat, ezt az orvos nem mondja, neki mindegy.
ezer mellékhatás, amiről nem is sejted, hogy attól van.
óvszer?
3/4 anonim válasza:
Anno én is szedtem, kb egy évig, nekem semmi változást nem okozott. A menstruációmban sem. Egyik barátnőmnek nagyobb lett a melle, de ennyi. Egy a fontos, minden nap pontosan vedd be, ugyanabban az időpontban. Ez igaz amit előttem leírtak, hogy felborítja a hormonháztartásod, én ilyet mondjuk nem tapasztaltam, nálam minden ugyanolyan volt mint előtte.
4/4 anonim válasza:
Ezt olvasd el, itt leírtam a dolgokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
(23. válaszban írtam részletesen az előnyökről és a hátrányokról, de érdemes a teljes beszélgetést elolvasni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!