Mosókapszulával vagy mosóporral, esetleg géllel mostok inkább?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 14:45
11/15 anonim válasza:
Ariel mosókapszula. Érdekes, hogy géllel ennyien mostok, de erről én még nem hallottam, meg fogom nézni, ha legközelebb megyek.
12/15 anonim válasza:
Nálunk a Persil mosópor vált be. Volt egy lapar műtétem, de gond nélkül kiszedte a beleszáradt vért és jódot a pizsamákból, törölközőkből és alsóneműkből. Nem kellett szappanoznom, áztatnom, csak be a gépbe és másfél órás programon 40 fokon patyolattiszta lett minden. A színesekhez Persil gélt raktam, de az már nem szedte ki teljesen a jódot és vért, úgyhogy újraindítottam mosóporral, utána makulátlanok lettek azok is. Mosókapszulát is próbáltam korábban, de inkább visszatértem a mosóporhoz, nálunk nagyon bevált.
13/15 anonim válasza:
Ariel mosopárna ,és ha felteszitek magasra nem éri el gyerek,mosogépet ha már bedoptátok kapszulát be is lehet zárni ,azt gyerek nem tudja kinyitni könyen .
14/15 anonim válasza:
ma 20:50 Dehogynem tudja kinyitni :D
15/15 anonim válasza:
Ariel mosokapszulat hasznalok evek ota.
Nagyon szeretem, azota a feher ruhak tenyleg feherek maradnak, folttisztitoznom emellett talan evi 2-3 alkalommal kell.
Nagy adaghoz kettot rakok, igy is gazdasagos (kulfoldon elek, akciosan atszamitva kb 2000 forint a 30 darabos, mindig ilyen aron veszem meg).
Ott tarolom, ahol a tobbi eros vegyszert is (domestos, vizkooldo, zsiroldo), a gyerekek nem erik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!