Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mosókapszulával vagy mosóporra...

Mosókapszulával vagy mosóporral, esetleg géllel mostok inkább?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ariel mosókapszula. Érdekes, hogy géllel ennyien mostok, de erről én még nem hallottam, meg fogom nézni, ha legközelebb megyek.
2017. nov. 20. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk a Persil mosópor vált be. Volt egy lapar műtétem, de gond nélkül kiszedte a beleszáradt vért és jódot a pizsamákból, törölközőkből és alsóneműkből. Nem kellett szappanoznom, áztatnom, csak be a gépbe és másfél órás programon 40 fokon patyolattiszta lett minden. A színesekhez Persil gélt raktam, de az már nem szedte ki teljesen a jódot és vért, úgyhogy újraindítottam mosóporral, utána makulátlanok lettek azok is. Mosókapszulát is próbáltam korábban, de inkább visszatértem a mosóporhoz, nálunk nagyon bevált.
2017. nov. 20. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ariel mosopárna ,és ha felteszitek magasra nem éri el gyerek,mosogépet ha már bedoptátok kapszulát be is lehet zárni ,azt gyerek nem tudja kinyitni könyen .
2017. nov. 20. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
ma 20:50 Dehogynem tudja kinyitni :D
2017. nov. 20. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Ariel mosokapszulat hasznalok evek ota.

Nagyon szeretem, azota a feher ruhak tenyleg feherek maradnak, folttisztitoznom emellett talan evi 2-3 alkalommal kell.

Nagy adaghoz kettot rakok, igy is gazdasagos (kulfoldon elek, akciosan atszamitva kb 2000 forint a 30 darabos, mindig ilyen aron veszem meg).

Ott tarolom, ahol a tobbi eros vegyszert is (domestos, vizkooldo, zsiroldo), a gyerekek nem erik el.

2017. nov. 21. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!