Mosóporral. A gél nem vált be, a kapszulát meg nem tudom adagolni (előmosás pl).
2017. nov. 20. 14:53
2/15 anonim válasza:
A babának babamosógéllel, magunknak zselés kapszulával. 1 éves kora körül tervezem már együtt mosni a ruháinkat, akkor maradunk a kapszulánál. Az a legegyszerűbb és nem is káros, mert semennyire sem lélegezzük be.
2017. nov. 20. 14:54
3/15 anonim válasza:
Ariel mosókapszula
2017. nov. 20. 14:55
4/15 anonim válasza:
Gél.
A mosópor sokszor nem oldódik fel rendesen, még magas hőmérsékleten sem. De egyébként ez a leggazdaságosabb.
A kapszulát nem tartom gazdaságosnak.
A gél nekem bevált és gazdaságos is.
2017. nov. 20. 14:57
5/15 anonim válasza:
Gél. A mosokapszulatol felek, annyi esetet olvasni, hogy a gyerek megkostolta.. persze, vigyazni kell, magasra tenni, de el tudom kepzelni, hogy pl beteszem a gepbe, aztan még eszembejut egy ruha, bemegyek erte, addig a geyrek kivette es már bele is harapott...Tudom, ez az én dilim, de emiatt nem merek venni :D
2017. nov. 20. 15:13
6/15 anonim válasza:
inkább mosógél(persil-ariel).alig várom h elfogyjon a kapszula nem szeretem!
mindig is együtt mostuk a ruháit a mi ruhánkkal, nem volt okom külön pakolni az övéit(nem dolgozunk olajos-zsíros helyen, nem allergiás a bőrünk sem)
2017. nov. 20. 15:25
7/15 anonim válasza:
Mosógél. A kapszula is jó volt, csak azzal nem tudtam bedörzsölni mosás előtt a foltot. Így visszatértünk a gélhez (ariel).
2017. nov. 20. 15:31
8/15 anonim válasza:
Géllel mosok több, mint 10 éve. Nekem teljesen bevált.
A mosópor mindig beleragadt az adagolóba, a kapszulát nem próbáltam sosem így arról nem tudok véleményt mondani.
Gellel, de most epp kapszulat vettem mert akcios volt, ma azota is mergelodok, mert multkor csak par ruhat kellett surgosen kimossak, egy kapszula meg 5 kg ruhahoz van, nem akarom pocsekolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!