Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mosókapszulával vagy mosóporra...

Mosókapszulával vagy mosóporral, esetleg géllel mostok inkább?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Mosóporral. A gél nem vált be, a kapszulát meg nem tudom adagolni (előmosás pl).
2017. nov. 20. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
A babának babamosógéllel, magunknak zselés kapszulával. 1 éves kora körül tervezem már együtt mosni a ruháinkat, akkor maradunk a kapszulánál. Az a legegyszerűbb és nem is káros, mert semennyire sem lélegezzük be.
2017. nov. 20. 14:54
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Ariel mosókapszula
2017. nov. 20. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Gél.

A mosópor sokszor nem oldódik fel rendesen, még magas hőmérsékleten sem. De egyébként ez a leggazdaságosabb.

A kapszulát nem tartom gazdaságosnak.

A gél nekem bevált és gazdaságos is.

2017. nov. 20. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Gél. A mosokapszulatol felek, annyi esetet olvasni, hogy a gyerek megkostolta.. persze, vigyazni kell, magasra tenni, de el tudom kepzelni, hogy pl beteszem a gepbe, aztan még eszembejut egy ruha, bemegyek erte, addig a geyrek kivette es már bele is harapott...Tudom, ez az én dilim, de emiatt nem merek venni :D
2017. nov. 20. 15:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

inkább mosógél(persil-ariel).alig várom h elfogyjon a kapszula nem szeretem!

mindig is együtt mostuk a ruháit a mi ruhánkkal, nem volt okom külön pakolni az övéit(nem dolgozunk olajos-zsíros helyen, nem allergiás a bőrünk sem)

2017. nov. 20. 15:25
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Mosógél. A kapszula is jó volt, csak azzal nem tudtam bedörzsölni mosás előtt a foltot. Így visszatértünk a gélhez (ariel).
2017. nov. 20. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Géllel mosok több, mint 10 éve. Nekem teljesen bevált.

A mosópor mindig beleragadt az adagolóba, a kapszulát nem próbáltam sosem így arról nem tudok véleményt mondani.

2017. nov. 20. 15:34
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Persil Sensitive mosógél + Sanytol fertőtlenítő mosószeradalék
2017. nov. 20. 16:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Gellel, de most epp kapszulat vettem mert akcios volt, ma azota is mergelodok, mert multkor csak par ruhat kellett surgosen kimossak, egy kapszula meg 5 kg ruhahoz van, nem akarom pocsekolni.

Plusz en is felek a balesettol.

2017. nov. 20. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!