Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted mennyire valószínű,...

Szerinted mennyire valószínű, hogy mégis baba van a dologban?

Figyelt kérdés

Hétvégén kellett volna megjönnie, de nem jött, csak a "mindjárt megjön" érzés van. Továbbá émelygek, hányingerem van, puffadok, és eléggé fájnak a melleim.

Csináltam most reggel egy X-epil tesztet, de negatív lett. Ennek ellenére lehetséges, hogy sikerült a baba, vagy a teszt már biztosan kimutatta volna?

Péntekre van időpontom a dokihoz, de ha csak késik a menstruációm, akkor inkább átrakatom máskorra, csak nehéz közeli időpontot kérni (addigra elmúlt volna).

Köszi a válaszokat!

2017. nov. 20. 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi késés utàn, nekem még nem mutatta ki, hogy terhes vagyok. Még lehet, hogy az vagy. Bár ezek a tünetek jellemzőek a menstruációra közeledtére is. Sztem sdok embernél az a baj, hogy túl hamar mennek dokihoz.Nem jó hamar, mert még a baba is elmehet.Járt már így nem ismerősöm. Én pl.az egyiknél 7, s másiknàl 8 hetesen mentem. Akkor már szépen látszik. Szurkolok neked, hogy legyen baba :)
2017. nov. 20. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-) Nem vagyok rágörcsölve a témára, de nagyon boldog lennék, ha baba lenne. De ha most nem jött össze, akkor majd következőre!

Mindenesetre megpróbálom átrakatni az időpontot.. Ha megjön, akkor azért, hogy ne csússzon bele, ha pedig nem jön meg, akkor azért. :-D

2017. nov. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!