Éreztetek szomorúságot miután végetért a terhességetek, holott a baba egészséges lett, mégis nehéz volt megélni, hogy vége a kismamiságnak?
Én még a megszületése utáni napokban többször a hasamhoz kaptam, hogy "jajj, nem mozog!" - holott már kint volt a baba, ez furcsa volt.
Illetve azon aggódtam folyamatosan, hogy hogy maradhat életben kint, hiszen ott bent minden optimális volt, de itt kint túl hideg, vagy éppen túl meleg van, túl sok a levegő, túl kevés neki a kaja, vajon nem felejt-e el levegőt venni, stb. Állandóan mellette voltam. Nekem nagyon furcsa volt, hogy addig egyek voltunk, aztán már nem, ezt lassan tudtam csak feldolgozni.
de szomorú voltam nagyon sokáig :( nagyon szerettem várandós lenni :)
így majdnem 8 hónap után azt mondanom, egyáltalán nem hiányzik :D :D :D elmúlt azaz érzés. most már nem érint meg ha látok egy kismamát. majd egyszer talán még vágyakozni fogok még egy baba után.
de el fog ám múlni ez az érzés!!! :) nekem 2 hónapba telt ;)
Éreztem igen, nagyon szerettem kismama lenni, szerettem azt a hihetetlen érzést hogy bennem növekszik egy élet, emlékszek beöntés után ültem a wc-n és csak az járt a fejembe hogy úristen anya leszek mindjárt, mindjárt megszületik,megváltozik az egész életem, nem tudtam felfogni teljesen, furcsa volt utána hogy eltűnt a hasam ,hogy nem érzem mozogni már a hasamba.
Utána még 1-2 hónapig nosztalgiáztam a terhességről de hamar elmúlt, lefoglalt a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!