Boldogabbak vagytok gyerekkel, mint előtte voltatok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 14:43
11/14 anonim válasza:
Ha nem is feltétlenül azt érzem, hogy boldogabb vagyok mert aktuálisan minden ami én az csak másodlagos de rendkívül elegedettnek érzem magam. Helyemen vagyok, hogy két gyermeket nevelem mely életem legszebb legfelelossegtrljesebb legnagyobb feladata :)
12/14 anonim válasza:
Nem, mondjuk még csak 2.5 hónapos és nekem elég nehéz ez az időszak. Jó lenne visszamenni néha az időben és élni a gyerek előtti életemet. Ami akkor probléma volt, most már átértékelődött bennem. Hiányzik a férjemmel együtt töltött idő, egy filmnézés, a spontaneitás, hogy munka után gondoltam egyet és elmentem nézelődni egy boltba vagy csak sétáltam egy kicsit. Most már szinte sehova nem tudok bemenni a babakocsival, mert amint belépünk, elkezd sírni, ha meg valakire otthon hagyom 1-1.5 órára, könnyes szemmel sír utánam úgy, hogy az összes szomszéd hallja. Szóval egyáltalán nem vagyok boldogabb, sőt...
13/14 anonim válasza:
Egyedül otthon, kevés segitseggel kicsit nehezebb volt. De most mar 2 éves mult, eszméletlen módon kinyilt a világ. Mar élvezem! Sosem voltam babazos típus így az eleje nehéz volt. De amikor már van kommunikáció oda vissza az már leírhatatlan boldogság
14/14 anonim válasza:
Máshogyan vagyok boldogabb. Egy előttem szóló megírta, hogy jók azok az érzések amikor várod hogy felkeljen a bölcsibe alig várod, hogy kijjöjön és örül neked, amikor odabújik anyához...stb, ezek boldoggá tesznek, de nagyon hiányzik a régi gyerek nélküli életem. Nem mehetek el bármikor bárhová, napközben nem csinálhatom azt amit előtte szerettem csinálni...stb.
Örülök, hogy van nekem a lányom, igazi kis boldogságbomba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!